Український Монреаль
-
Епікюр
-
Здоров, народ! Не підкажете у якому магазині можна рево купити??
-
Може прийти чек у 20-28 числах
-
З бухаресту летів з пересадкою у франкфурті, летів люфтганзою
-
Я подавалась 6 а 17 прийшов чек. Але не було свят звичайно. То у вас наразі повинно прийти сьогодні, чи понеділок вівторок
-
Дякую
-
Ми подалися 28 грудня , а 6 січня нам скинули за 2 мясяці
-
Сьогодні чекайте тоді. Завжди показує баланс після 9
-
Тоді не знаю.( Нам чек прийшов разом з листом на підтвердження.((
-
Ні. Якщо прийшов лист що погоджено то ні. Принести документи на рандеву - так. Але це не залежить.
-
Свої данні підтвердили в Квебек сервіс ще 4 січня
-
Треба підтвердити свої данні. Тільки тоді дадуть виплату
-
Чека не було. Лише 2 листа. В одному, що погодили, в іншому-що необхідно з'явитись в Квебек сервіс
-
Це неважливо, як показує досвід)) вони присилають як хочуть.) В самому першому листі з погодженням повинен був бути чек. Або десь поруч, я вже не пам’ятаю дуже. Але точно не наступного місяця.
-
Коли анкету заповнювали, між чеком і direct deposit, обрали друге, тому чек не очікували.
-
Привіт, я прилетів 11-го
-
Ще є чудова програма, яка надає три переваги на вибір: сплата 50% вашої зарплати півроку, сплата курсів для підняття кваліфікації, допомога організувати на роботі Івент де ви зможете більше розповісти про свою країну program PRIIME
-
Якщо ви шукаєте роботу, то ще можна отримати приблизно 160$, це як винагорода, що шукаєте
-
Я думаю так, я оформляв в кінці місяця і мені за два заплатити на початку наступного
-
А чек не приходив на пошту? В листі з погодженням чеку не було?
29 Jan 2023, 07:13
4470/239024
3 minutes ago