Український Монреаль
-
Якщо все раціонально, дуже раціонально вживати, то десь в $20 на день можна втиснутися за нормального раціону і витраченого часу на готування їжи. Плюс, як ви написали, кафе пару разів.
-
✨Друзі, CSAI продовжує запрошувати українців на різноманітні заходи 👏 Тож, у втретє☝ ми пропонуємо відвідати музей історії та археології Монреаля Пуант -а- Кальєр 🙌, адже відгуки неперевершені 🔥 і ми бажаємо, щоб ще більше українців відвідали екскурсію та дізналися про захоплюючу та яскраву історію міста Монреаль 💫🌟💫 Дата та час: 15.01.2023 о 11.00 Галина – екскурсовод музею, проведе зустріч українською мовою💙💛 ℹ Запис на екскурсію: www.eventbrite.ca/e/billets-musee-dhistoire-et-darcheologie-de-montreal-513157436707 ❗Кількість місць обмежена! 👩🏻💻👨🏼💻Детальніше про музей на сайті: pacmusee.qc.ca/fr/ Є питання? Звертайтеся до Крістіни kristina@centrecsai.org
-
Добре, перефразую. Якщо купувати нормальні продукти, молочку, м‘ясо (тут вже хто що любить), овочі і тд. Тобто звичайні нормальні продукти. Може кафе пару раз, але не так щоб кожний день
-
це ж питання – анекдот хтось їсть капусту а хтось м'ясо, в середньому вони їдять голубці
-
$600
-
Привіт! Хто живе один, питання до вас, скільки на їжу в середньому в місяць витрачаєте?
-
Дякую
-
3250 Rue Beaubien E, Montréal, QC H1X 3C9
-
Дякую
-
Всім привіт, Шукаю співмешканця, планую десь на кінець січня - початок лютого, планую знімати квартиру десь не далеко від центра. Пишіть у пп, якщо цікавить. Всім гарних вихідних ✌️
-
Доброго дня підскажіть адресу дежардин де є укр консультант , дякую
-
Виходить по сейлу плюс мінус як в Україні
-
Сказала замовляє на Clearly та на 1-800, без рецепту, часто сейли є
-
Мені також цікаво
-
Бо у мене запас на 3 місяці лише
-
Це легально?
-
Можу спитати де)
-
Дружина замовляла, без рецепту)
-
Питання на мільйон : як тут купляти лінзи ? Вони по рецепту , вірно ?? Йти до окуліста ?
-
Хіба шо ті хто в манітобі. Бо я більше не знаю програм де можна 6-8 місяців попрацювати і податись. Якшо шо , то просвітіть 🙏
29 Jan 2023, 07:13
4652/236938
32 minutes ago