Український Монреаль
-
Спробуй два
-
Так шо, обидва телефони міняти?
-
Ну у вірджін я не бачив пакети більше 400 мб
-
Спробуй змінити телефон. Проблеми мають зникнути. Воно якщо гальмує, то гальмує все.
-
Нюанс в тому, шо Белл купив Вірджин, і той використовує його інфраструктуру. В Бел/Вірджин хороше покриття, але ціни відрізняються.
-
І в мами теж?😀
-
Це з телефоном проблеми
-
Ну так же не повинно бути)) Шо це за якість зв‘язку, якщо я стою в школі біля вікна розмовляю по вайберу - мимо мене проходить людина і в мене тупо відрубається інет і пише «Повторне підключення»?))
-
В магазині дивлячись де. Бо у мене в магазах теж не всюди ловить. Але і магаз на першому поверсі і за 4 стінами
-
Ні. Але вдома в мене ж вай фай) Це десь на вулиці. Або в школі. Або в магазині.
-
Ви не в бейсменті живете?
-
Я хз чого в мене так. Думала це від телефону залежить, але в мами теж те саме.
-
О, я не ускладнюю, зовсім 😅😅😅
-
я не знаю як віртуально..) це сервіс ..нова платформа від Відеотрон ..як до мене більше апгрейджена ..)
-
В мене нема проблем з Відеотроном, карта постійно і без збоїв, інщі сервіси також без нарікань
-
Хелікс це ж віртуальний
-
Дуже довго з Videotron ..зараз на Helix від відеотрон...якщо тільки інет то там десь 70 $ . Проблем ніяких..жіву в Дорвалі..)
-
На початку. З беллом- вони прислали мені модем, але щавтикали його у своій системі зареєструвати
-
Я хз, чи може в мене район такий, але шо біля дому, шо біля школи - це жесть. Сьогодні по плазі Агріньон мене поводило, не могло точно відслідкувати де я. Починаю іти - не туди. Іду в іншу сторону - о, підтягнуло шо я йшла туди, а я вже в іншій стороні. Коротше… Це моя постійна біль.😔
-
Белл у мене інтернет стаціонарний. Проьлем нема. Користуюсь з початку серпня
29 Jan 2023, 07:13
51897/236809
17 minutes ago