Український Монреаль
-
Сільська вчителька ніяк не могла вирішити, за кого їй виходити заміж: за директора школи чи за тракториста. З одного боку швидкий кар'єрний ріст, а з іншого без трактора фіг до школи доберешся…
-
Кияни збирають підписи за встановлення на місці пам'ятника Леніну безкоштовної громадської вбиральні
-
Добрий день, підкажіть будь ласка ... чи продається десь таранька? вибачте, але.. Дякую!
-
Дякую!
-
TR to PR Immigration Programs for Canadian Permanent Residence www.canadim.com/blog/new-immigration-pathways-for-permanent-residence/
-
Канада розробляє нову імміграційну програму для тимчасових резидентів ukrnews.ca/kanada-rozrobliaie-novu-immihratsiynu-prohramu-dlia-tymchasovykh-rezydentiv/
-
4660 Blvd. Samson, Laval, QC H7W 2H4 адреса сто
-
Доброго дня! Хтось знає гарного механіка, який розбирається в авто? Можете дати контакти?
-
Спочатку подумав: Що цэ за гарнэ українське місто, асфальт як на Київщині. А ні, це Кебек :)
-
Плаза
-
Що?
-
я вважаю що якщо ви з ними повернетесь сюди, вони за півроку перетворяться на гарбуз. Міжпровінцийнй обмін працює, якщо правам більше двох років Я здавала на права тут, це не складно, простіше ніж до манітоби їхати Але якщо дуже хочеться, то напевно у Скошію ближче, а там теж міняють
-
Ви вважаєте что там буде складно знайти адресу?
-
не хочу наступати на горло вашій пісні, але обмін прав у Манітобі спрацює якщо ви живете у манітобі, права прив’язані до адреси
-
Чи є бажаючі з’їздити до Манітоби обміняти права?
-
Зараз у метро. Бачу велику собаку без намордника на повідку😊 Пам‘ятаю, що ви питали.
-
Так, але список запитань на сайті яких ви скинули не дасть вам можливості здати тест
-
Не питання треба вчити та запамьятовувати відповіді. Треба правила взагалі вивчати спираючись на тести та питання.
-
На сайті випроси не актуальні
-
Вот тут книги є
29 Jan 2023, 07:13
Post 54968 of 231545
about an hour ago