Український Монреаль
-
Всім привіт) чи видаляв хтось тут родимки? Чи покриває це мед страхувння? Чи знає хтось перевірені клініки які цим займаються і чи може відомо що по чому хоча б приблизно?
-
все разом вийшло 3 місяці
-
Шановні, може хто знайомий з цією україночкою? Буду вдячна за контакт Пишіть у пп будь ласка
-
Будь добра почитай опис чату
-
@Kseniia_matsehora Дякую за фото, вони прекрасні❤️
-
Трохи фотографій зі вчора
-
Різне пишуть ,і я хвилююся про це
-
Особисто через сайт подавали на 5 серпня,а ви давно подавали на візу?
-
можна. подали - через три неділі забрали. особисто подали(потрібно зареєструватись на подачу) - особисто забрали(без реєстрації)
-
Всім привіт хотів запитати,чи можна подавати особисто на вклейку візи у Варшаві? Бо мені повідомляють що через ковід та великі чергі потрібно пересилати поштою?
-
Дякую, буду пробувати.
-
деякi компанiйi це iгнорують, дають зняти житло шо так шо так
-
Дякую! Але ж чую що житло неможливо знайти без кредитної історії, якої по приїзду апріорі не може бути . І свою платоспроможність я теж не можу ніяк підтвердити .
-
Вам школу та роботу буде простіше знайти коли вже будете в Монреалі, хоча можете спробувати і до приїзду пошукати. Житло так само, можна спробувати знайти сім’ю що прийме на перший час, або шукати на еір бнб. А вже потім тут буде легше знайти в оренду довгострокову, але можете в раніше спробувати знайти, наприклад на кіджіджі.
-
Французька , навіть є сертифікат , правда прострочений .
-
Мова яка?
-
Доброго дня! Шановні українські Монреалівці, планую приєднатися до Вас на початку вересня. Підскажіть як знайти житло, можливо роботу, школу для сина 11 років. Мова на рівні B1-B2. Буду вдячна за всі поради)
-
Треба
-
Ok, так мені треба чи ні, від чого це залежить?
-
А чому мені пишуть що не треба дитині роботи SIN?
29 Jan 2023, 07:13
Post 61995 of 235049
about an hour ago