Український Монреаль
-
Зняти
-
Замовити чи знайти?
-
Добрий день. Підкажіть сайт де можна зняти авто на декілька днів в Монреалі дякую
-
Так було ще можливо навесні))
-
Зрозуміла 🙈 дякую за інфо)
-
півдня дзвонити - то теж норма життя як мені кажуть місцеві. Вони мені порадили, що береш кладеш телефон на гучний звязок десь поряд і займаєшся своїми справами поки музика грає 😅
-
Зрозуміла. А я думала, щас подзвоню и схожу сьогодні 🤣🤣🤣ага. Півдня витратила тількі щоб додзвонитися
-
У мене було на 3 тижня вперед. Це взагалі нормально для Канади, що неможна записатись “на завтра” майже ніколи нікуди. Звикайте 😅
-
Головне - бажання 🙂
-
Друзі, підкажіть будь ласка о якій годині завтра буде мітинг?
-
Дякую, але є куди рости)
-
Добрий день) гарні роботи)
-
Декілька моїх робіт, кому цікаво пишіть)) Вік, стать не важлива, пари теж пишіть
-
Привіт, хто має вільний час і бажання повеселитися можу запропонувати фотосесію. Я тільки вчуся тому рівень буде любительський, але пригощаю кавою😁 Набридло фотографувити білок і архітектуру😂
-
Всім привіт🥰 підкажіть будь-ласка, хто по прильоту до Монреаля здавав medical test для роботи, чи також було важко записатись? Найближчі дати через місяць 😱
-
Мітинг буде, повідомленням вище посилання на подію у фейсбуці
-
facebook.com/events/s/demonstration-azovstal-free-ma/630271834849119/
-
Також цікаво
-
Кому цікаво про безкоштовні квитки до Канади. Відкрито другу фазу для перельоту. Сайт за посиланням: miles4migrants.org/ukraine2canada/
-
Привіт! Мітинг таки буде завтра о 14:00 , чи маєте інформацію? Бачу як організовують по всій Європі у великих містах, хочемо взяти участь
29 Jan 2023, 07:13
62298/238836
43 minutes ago