Український Монреаль
-
Подзвони до них: centrecsai.org/les-services-offerts-par-le-csai-aux-ressortissants-ukrainiens/
-
Ребята ,подскажите кто в Монреале .. может ктото сдает комнату на недолгий срок …приехала нужно гдето жить …или знает кто куда звонить в какую организацию 🥰😇
-
Він там написав щоб йому в приват писали :)
-
Прайс ?
-
І враховуючи Bill 96, я би перекладав на французьку. Там ж є вимога, що всі документи, які ви подаєте, має бути на французькій...
-
В вас старого зразка? Бо на нових є переклад. Я не робив перекладу і мене прийняли. Вже маю квебекські
-
Добрый день! Підкажіть будь-ласка сертифікованого перекладача в Монреалі, щоб перекласти водійські права з української на англійську мову
-
🔝Das ist gut! І я знаю Дениса. Якщо це його хата, то норм.
-
Всем привет! Кому интересен рент квартиры с 1 июля в Гринфилд Парке напрямую от хозяина. Двух бэдрумная, просторная, светлая двушка с гаражом и локером. Самая лучшая цена 💲 в гринфилд парке. Подробности в личке. Спасибо 😉
-
🎈Велика подяка !💙💛🎈
-
Саме чудове що у вас є бажання хоч розуміти та спілкуватись. Гріх засуджувати людину яка малими кроками вивчає мову
-
Дякую
-
Підлетіло щодо Манітоби, непогана новина щоб пробувати
-
В Лонгьой в організації,яка робить прививки clsc
-
Вище писали. Тут досить довго
-
Мабуть, йдеться про провінційну контору, бо в федеральних англійську вимагають
-
В держ структурах є вимога: всі мають знати дві мови. Скоріше за все він не захотів говорити по англійськи... А де то було?
-
Да да ми не проти франц. мови. Але мы iзучалi питання з РR , ТА ЗРОЗУМiЛИ Квебек легко дае PR ....Чi це не так ?
-
я вже зустріла людину, в держ.структурі, яка зовсім не говорила англійською....
-
Якщо ви за три роки не подасьтеся на ПР, то прийдеться їхати назад скоріше за все. Бачив відео іміграційного консультанта, то він каже, шо навряд, чи програму будуть продовжувати
29 Jan 2023, 07:13
Post 69698 of 235049
about 2 hours ago