Український Монреаль
-
А хотілося б омарів...
-
Я не думаю так, звісно їм в десятки раз гірше, але й я тут не омари на сніданок їм.
-
#францизасьон #курсифранцузької #франц В Квебеку Міністерство Іміграції має курси францизасьона. Вони оплачуємі. Є 3 варіанти :1.фул тайм ; 2.парт тайм; 3. Онлайн Шоб записатись на фул тайм вам потрібно зареєструватись на сайті.Тут є більш детально про реєстрацію👉 www.quebec.ca/en/education/learn-french www.form.services.micc.gouv.qc.ca/dossierClient/faces/pages/creerProfilConsultationCodeAutorisation1.jspx а ось і сама реєстрація. В кінці реєстрації вам прийде 2 листа. В одному з них буде пдф файл з адресою і інформацією. Вам потрібно відправити цей лист на адресу , яка вказана разом з сіном і ворк пермітом. Все. Тепер чекайте. Зазвичай, з вами зв’язуються через пошту і вкажуть коли і де саме в вас будуть курси. Також, там буде написана інформація з приводу стипендії. В основному чекають 2-3 місяці на курси. Стипендія. 208 дол кожну неділю +100 на транспорт. Як я можу отримати гроші? Вам прийде чек на вашу адресу , яку ви вказували при реєстрації. Якшо ви переїхали повідомте про це адміністрасьйон ваших курсів. Чек ви можете сфотографувати і підгрузитм в додатку , або зробити все через віділення вашого банку. Чи можна пропускати курси? Ні. 15год пропуску попередження. 20год попередження. І 30 год вас виганяють. Чи можна запізнюватись ? Не більше 15хв, інакше вліплять пропуск. Де проходять курси? Все індивідуально: в когось в колледжі , в когось в університеті. Ви не можете знати , куди вас відправлять) А чи зможу я вивчити з 0 знань французької ? Так , бо ці курси спеціально зроблені для вас аби ви вчили нову мову. Якшо сидіти і втикати , то наврядчи у вас шось відкладеться. Якшо писати,читати і говорити - то все вийде.
-
Дякую, стипендію платять за обидва види?
-
Дякую дуже.
-
Дивлячись яка компанія. Air Canada не перевіряли, але в нас і речей було небагато. Air Transat перевіряли вагу прискіпливо (і навіть розмір маленької валізи)
-
Ніколи в житті не їв їх
-
я вже писав) можна жити в метро) і їсти омарів))
-
Всім важко, бо тільки приїхали, не готувались, але це лише на початку і це неминуче. Робота не до вподоби, мова важка, зп мінімальна. Потім буде легше! Ви точно не вмрете! Навіть без омарів на сніданок! Вас точно не загребуть як "добровольця" серед вулиці і вдовою не лишитесь. Але коли ви пускаєте ці соплі-сльози 😪 невже ви забуваєте, чого і якою ціною ви в тій Європі і Канаді?
-
багато парт тайму також 4 рази на тиждень, там десь 400 доларів на місяць виходить
-
Велике дякую 🤗
-
Це все справа випадку, навіть в одній авіа по одному ж й тому ж рейсі одні можуть кожний грам і сантиметр рахувати, а можуть взагалі не дивитися. Краще не гратися з долею або бути готовим платити за понаднормовані кг і см
-
Дякую.
-
так. Але за парт тайм (він за звичай 2 рази на тиждень) буде менше. Щось типу 200 долларів за місяць.
-
В нас не перевіряли вагу ручної поклажі, головне щоб сумки зайшли у відсік та закрились
-
повіситися можна. Я тут від 3ох відмовляюсь
-
Цікаво чи можна самому обрати онлайн Стипендія не потрібна Просто з малою дитиною зручніше онлайн
-
Стоп. Які Омари на сніданок? Це ж огидно з самого ранку
-
Я можу відповісти лише за фултайм:( скорегуйте тоді інформацію і я додам її в те повідомлення
-
Але це тільки там де я бачив
29 Jan 2023, 07:13
83286/237353
13 minutes ago