Український Монреаль
-
Ок, сорі)
-
А можна знайти ще до приїзду в Канаду. Я так і зробила
-
Українською або видалимо за 5хв.)
-
А тепер все те ж саме, тільки українською
-
Взагалі, якщо мама живе з вами, то вас потрібно булт подати всіх трьох в одній анкеті
-
Так а якщо ви підете на франсе - вам все одно допомогу скасують) І якщо інший член сім’ї на роботу - також. Не можна отримувати все разом. Так що без різниці.
-
Вони допомагають, але в їхніх інтересах швидше вас позбудеться.
-
І ви не можете отримувати і стипендію, і допомогу. В вашому випадку ви в будь якому разі втратите право на провінційну допомогу
-
Ну поки без проблем. А проблеми можуть жвидко прийти і дати по шапці. А за це можно сильно відхопити з поверненням коштів а можливо і чимось поважче.
-
От тому ніхто просто так ПР українцям і не дасть… ні через три роки, ні через шість.
-
Їх можуть зобов’язати повернути, а брехня в анкеті на отримання фінансової допомоги-це річ, до якої тут ставляться дуже серйозно
-
знайомі без проблем подалися окремо
-
Боюсь, що безкоштовні не підійдуть, бо у мене складна податкова ситуація. Дякую, пошукаю ще по чату
-
Так, але знайомі подалися окремо, а вони така сама пара як ми, але відмінність у тому, що в анкеті на подачу візи вказували громадянський шлюб, а ми ні.
-
А, це так. Але ж можуть бути проблеми(
-
Я маю на увазі, що не факт, що волонтер вказав, що мама проживає разом з ними
-
З великою ймовірністю, вони будуть змушені кожен окремо подаватись на отримання пр. Чесно кажучи, це не вартує тих 200-300 доларів
-
Ні. Мама окрема сім’я. Це точно. Але вона вказує їх в своїй анкеті як тих хто поживає з нею. А вони її. Там все записують.
-
Тільки по острову, тобто по зоні А
-
Якщо ви зараз живете разом, то ви вважаєтесь сім’єю
29 Jan 2023, 07:13
Post 87690 of 235049
about 2 hours ago