Український Монреаль
-
знайомі без проблем подалися окремо
-
Боюсь, що безкоштовні не підійдуть, бо у мене складна податкова ситуація. Дякую, пошукаю ще по чату
-
Так, але знайомі подалися окремо, а вони така сама пара як ми, але відмінність у тому, що в анкеті на подачу візи вказували громадянський шлюб, а ми ні.
-
А, це так. Але ж можуть бути проблеми(
-
Я маю на увазі, що не факт, що волонтер вказав, що мама проживає разом з ними
-
З великою ймовірністю, вони будуть змушені кожен окремо подаватись на отримання пр. Чесно кажучи, це не вартує тих 200-300 доларів
-
Ні. Мама окрема сім’я. Це точно. Але вона вказує їх в своїй анкеті як тих хто поживає з нею. А вони її. Там все записують.
-
Тільки по острову, тобто по зоні А
-
Якщо ви зараз живете разом, то ви вважаєтесь сім’єю
-
Ми не вказували громадянський шлюб, бо жили окремо, у хостелі в Польщі жили, все було дуже складно. Загалом, ми правильно зробили, що подалися на загальну допомогу на двох як на сім'ю з ним? ? Тому що почали переживати з приводу допомоги.
-
Частіше пиши. Погоджуюсь як місцевий украінець
-
Тобто в суботу і неділю теж можна користуватись?
-
Це у порівнянні з ковідом
-
Дякую за відповідь, значить варто робить
-
Так
-
Привіт. Зареэструвався на мовні курси скачав pdf фаіл List of supporting documents. Питання: Тепер цього листа треба роздрокувати, заповнити та надійслати поштою? Чи можно все це якось онлайн зробити?
-
Вітаю! Компанія, в якій я працюю, потребує працівників. Резюме надсилати на пошту j.manuel@samsic.aero
-
Маю хороший досвід з України, вивчала програму в якій працюють місцеві фірми, англійська початкова.Є декілька варіантів але потрібно резюме
-
Ви закінчили курси?
-
Хто може допомогти скласти резюме для бухгалтера? за оплату
29 Jan 2023, 07:13
2 minutes ago