Український Монреаль
-
Телефонувати краще. Бо мені на листи не відповідали.
-
Записуватися на сайті клініки?
-
Дякую
-
Робота в Монреалі майстром манікюру 💅 !Ахтунг-Ахтунг ! Увага-Увага! В новий салон у центрі міста Монреаль ( 1 вересня відкриття) шукаємо: найкрутіших майстрів манікюру 🙀 Очікування від кандидата: 1. Досвід роботи та бажання навчатися новому. 2. Основи англійської чи французької мови для комунікації з клієнтом. 3. Найщирішої посмішки на обличчі, котра зможе розтопити холодний сніг у Монреалі. Що ми пропонуємо: 1. Офіційне працевлаштування та допомога у імміграції та адаптації у Квебеці. 2. Хороша оплата вашої праці з класними додатками та бонусами за умови гарної співпраці. 3. Робота у самому серці міста з чудовою комунікацією та метро 100 метрів від салону. 4. Карʼєрний ріст та розвиток. 5. Можливість реалізуватись та рости. Якщо ти зацікавлена/ий не зволікай та надсилай повідомлення❤️ Ми чекаємо на тебе!
-
Добрий ранок! У мене ще одне питання з приводу курсів французької мови. Треба тільки через аріму подаватися чи можна якось пришвидшити процес? Наприклад подати напряму до школи чи ще якийсь варіант?
-
Дякую за відповідь!
-
Раніше було. Домовитися з секретарем школи і щоб іміграція схвалила. Але це до COVID ще так робили. Школа L'Accore
-
Зараз всі заповнено ще англофонні квебекуа додались після біллю 96.
-
Дякую! А чи є якійсь лайфхак щоб визначити найменш популярну школу щоб почати як найшвидше?
-
Так вже не можна(по правилам так точно)
-
Тодi там була росiянка
-
Зателефонували відразу як заповнила анкету))))
-
Секретарі зазвичай тільки французьку знають чи можна англ?
-
Дякую! Я спробую!