Український Монреаль
-
Ага, і всі військові йому заздрять, ну ок.))
-
Ви ж про різне пишете. З 2014 думки були, що якщо всі виїдуть в кращі країни, то хто залишиться в Україні?
-
Я відповіла іншій людини.
-
Але ж безвіз з 2017 працює. Тоді вже змогли поїхати до Європи всі, хто може працювати. І в 2022 демографічна криза просто посилилася і пришвидшилась війною.
-
Там іншою зброєю гатять і вони завжди гуртуються, тисячоліттями виборювань, утискань, нищення і головне, вони знають хто вони є.
-
Спільна головна ідея. Хером на роялі національну ідею не напишеш.
-
Шукаю жінку побачившу життя , таку уже досвідчену і підгулявшу,років до 45. Бо були відносини із молодою жінкою (першої свіжості), то я не витягую стільки інтимної близькості. Молода мене просто виснажувала в нуль. Надіюсь із досвідченою жінкою такого не буде,Адже вибір неправильного партнера може виснажити вашу енергію, знизити вашу самооцінку і вкрасти ваш душевний спокій. Справжня любов ніколи не повинна залишати вас у постійних сумнівах, не повинна змушувати вас відчувати себе недооціненими чи зневаженими.
-
Люди з освітою ПТУ отримали можливість виїжджати без перешкод в Європу в пошуку роботи. Мобільність українців зросла в 2017. Це мало свої позитивні і негативні наслідки
-
Працювали нелегально або отримували місцеві дозволи працювати. Це ти просто не в темі мабуть бо явище було масовим в багатьох країнах Європи
-
Нелегалом… супер… без віз був чисто туристичним. Люди які раніше не могли в європу і з безвізом не дужи туди іздили. А ті хто іздив ім хіба що спрощення було. Нелегелка - це порушення законів яке потім може вилезти боком. Бо так тоді можна було і без віз завжди лазити. Історія з тисою - не під час війни зʼявилася
-
Не розумію що це за константа стосовно закону який порушувати не можна У деяких країнах інакше зачепитись не можна було У Америці взагалі довгий період люди живуть в принципі нелегально)
-
Але візи роботягам не так давали або треба було платити посередникам. Це був психологічний і фінансовий бар'єр