Український Монреаль
-
Шлюб від зради не захистить ніколи
-
Тільки що хотів це написати
-
А це, я вважаю, скоріше омана для жінок. Немa жодної гарантії що шлюб захистить від зради
-
Які говорять прямо
-
По большей таких парней
-
Повір нікого цей папірець не стримує якщо мені б захотілось піти я піду і ніякий шлюб мене не стримає а по друге я не допущу цього щоб брати шлюб з людино якою мені не подорозі Якщо мені щось не подобається я говорю прямо
-
Цей папірець, як жінки вірять, по-перше, трохи стримує деяких чоловіків від розлучення. По-друге, він забезпечує деякі права на майно в разі випадку якщо чоловіку захочеться залишити шлюб.
-
Так це і є просто бумажкк старі поняття це то що нам в дитинстві невязали батьки бабусі і церква я реаліст 21 століття як не як
-
я розумію що це просто бумашка, я звичайно хочу знайти кохану людину який буде мені опорою. але я старих понять.
-
Я ввжаю що шлюб не потрібен знаю багато пар які навіть не одруженні а є діти і все добре а знаю таких які взяли шлюб і получили на голову багато багато проблем
-
Шлюб чи кохання? Бо це трохи різні речі. Не завжди шлюб є наслідком кохання і не завжди кохання перетворюється на шлюб.
-
Я ще вірю что існує шлюб
-
А взагалі важко в Монреалі пару знайти? Бо тут, якщо знаєш, common-law вже давно більше ніж сімейних. Сама традиція шлюбу зникає.
-
Допомога не потрібна
-
Навіщо???
-
Коли вийдеш заміж, дзвони
-
Від святого духа
-
Я б хотіла стати мамой але тільки після весілля
-
От кого ?