Toronto Newcomers
-
Мало хто цінив таке відношення і сервіс із пацієнтів
-
В Україні я міг сімейному лікарю звонити 24/7 і зустрітися на другій день
-
Скажу як любитель приватних клінік , я завжди була осторонь державних Але трапилось так, що мені колись потрібна була термінова операція Мали робити мені в приватній кули я і потрапила на консультацію в неділю ) але на жаль анестезіолог був вже на операції Мене направили в державну до конкретного хірурга Все пройшло чудово Як на мене більше значення має лікар) Повірте, інколи можна і зв старими інструментами створити диво знаючи, що робити А інколи дай найкращий інструментарій, а толку з цього 0)
-
В фейсбуці багато оголошень що завтра лікують безкоштовно Пошукайте, я не зберегла
-
І все ж, коли в очі світиль лампа совковська, наче з фільму жахів і все що має бути білим, жовте від віку, то таке собі. Звісно від лікаря все залежить, але коли в нього є сучасне обладнання шанси все-таки кращі
-
Не скажу, що шанси кращі Це більш про комфорт для самого пацієнта Ми ж йдемо в приватну практику щоб обслуговуватись швидко, з кращим інструментарій, в естетиці та якісно) Немає такого, що в приватну йдуть лише тому що там лікують добре, а в державній погано)
-
Большинство таблеток производится в Индии:)
-
завтра??
-
Ми говорили про лікарів більше, а не про фармацевтику)
-
Я узнавал о людей с работы из Индии. У них тоже отличная и быстрая медицина по сравнению с Канадой
-
Ті витвори мистецтва які я бачу в стоматології від представників їхньої країни мене насторожують і заставляють думати, що це трішки суб’єктивна думка) але все цілком можливо
-
Я не намагаюсь нікого переконати у чомусь Це особисто моя думка, що ми приватну практику обираємо більш для свого комфорту, а комфорт вже для кожного різний)
-
Це саме те, про що я говорила )
-
Дуже багато лікарів хороших мають свою приватну практику і працюють ще окрім цього у державних клініках) Мій хірург виявився власником двох приватних клінік в Києві Та і колег таких багато маю
-
Будучи студентом в Харкові, розболівся зуб мудрості. В студполіклініці після знімку стоматолог сказав - операція (до хірурга), а хірург відфутболив назад до стоматолога. Пішов у приватну - консультація 100 грн (а у мене підвищена стипендія 51 грн, не по карману) Пішов у держ стоматологічну поліклініку по Пушкінській. Обладнання там було дуже-дуже старе (але виходу не було, літо, сесія, їхати в Київ до брата не було часу) Зробили мені надріз, зуб мудрості й досі цілий та не турбує. Тому найголовніше у будь-якій інтелектуальній роботі - фундаментальні знання та великий досвід. Без цього навіть на найсучаснішому обладнанні нічого толкового не буде.
-
В Одессе заведующая отделением хирургии сердца областной больницы подрабатывает в частной клинике обычным врачём. Даже не операционным. И если у себя в отделении она там как королева , требует бабки за каждое движение. То в частной тише травы. В частной клинике за требование взятки легко могут уволить, судя из их комментариев под отзывами
-
Ті представники тут навчалися, так що це канадська фішка
-
Ех Пише, що працюєте 24/7 , а за здоров’я ротової порожнини так не дбаєте Я постійно пацієнтів налаштовую більш на профілактику чим на лікування наслідків
-
чекаю просто бенефіти хелс карту...
-
в мене знизу з двох сторін жувальні зуби страждають, з лівого боку зуб взагалі з діркою, і нерв відчувається, капець звісно, з права теж болить десна(
29 Jan 2023, 10:47
Post 106375 of 115035
39 minutes ago