Toronto Newcomers
-
Любителям Salsa, samba і street food гурманам - сьогодні/завтра Salsa fest
-
В мене хороший лендлорд , хороша квартира , будинок, розташування Тому я вирішила поділитись , можливо хтось шукає і комусь підійде наше житло🙂
-
Ты просто хвастаешься. Понял 😜
-
Мені не потрібно нічого перездавати )
-
А тебе надо пересдать? Я думал у тебя год прошел )
-
Яка точна адреса білдинга?
-
Доброго дня , Потрібна людина на прибирання. Наявність досвіду та можливість самостійно добиратись до місця роботи - ОБОВЯЗКОВО. Зп від 20$/год Пишіть в пп
-
Написала )
-
У кого є посилання на чемпіонат Америки?
-
Здається 1 кімната,1100 Ціна.Paisley 3 Blvd E, Mississauga, ON L5A 1P3 За подробицями в особисті.
-
Чи може хтось поділитись досвідом мандрівки до Монреалю? Що обовʼязково радили б подивитись чи відвідати, де можливо б радили зупинятись?🙃
-
Хто знає де є пляжі де б можна було пострибати в воду? Бажано 2-10 метрів висота
-
Я вже пішла гуглити) дякую )
-
Сходіть обовʼязково в Biodome, то прекрасно 😍
-
Ще можливо хтось знає де зупинитись Хотілось би в ідеалі невеликий бутік готель зі спа не в самому місті , але не розумію де тут такі шукати На букінг?
-
я сейчас тут. однозначно лучше монреаля. мило, аккуратно, уютно, красивенько, но очень мелко. старый город размером с наперсток. очень. распиаренный маркетинком кусочек старого города, который за пол дня ножками можно весь обойти. рестораны с хорошими поварами, подаюшие дефлопэ за 100$. для смены картинки подойдет. ожидать эффекта парижа, рима, барселоны, та даже праги не стоит. скучно? езжайте, 2 дня с головой прям. второй раз? нет, спасибо
-
Мені казали ще класно в самому Квебек сіті, чи був там хтось ?
-
букинг. очень сомневаюсь, что такой найдете, чтоб и бутик, и со спа. тут отели в приниципе ужас ужасный, или за 500$/ночь немного получше. отели в канаде печальные за дурные деньги. для того, чтобы посмотреть город, удобнее селиться в downtown. ну а смотреть особо нечего- зайти в собор, biodome,пройтись по набережной, поесть круасанов и как бы все. любители джаза приезжают раз в год на музыкальный фестиваль
-
Якщо є якісь хороші ресторани киньте пліз локацію)
-
Чудовий опис ) дякую))
29 Jan 2023, 10:47
about 8 hours ago