Toronto Newcomers
-
то бухгалтер подавав, просто зараз замітив в рахунку банківському пише що прийшло за місяць від deposit Canada +500$ на карбон ще не подавався
-
не получится если не подавали никогда декларацию ждите весну )
-
суть в том, что вы не можете зарегистрироваться в CRA пока не подадите первую декларацию и не получите notice of assessment подавал за прошлый год? ну тогда возьмите из нее строку 15000 + вам письмо должно было прийти домой по почте что они всё получили, вроде ещё код для входа, ну и чек с деньгами если была переплата
-
Ваш бухгалтер коли подавав вашу декларацію повинен був вам прислати файл де можна знайти пункт 15000 і знайти яка сума там пише - вона вам необхідна щоб зареєструватись вперше в сра Запитайте у вашого бухгалтера!
-
Так, передивилась Там де допомога це 14500, але ніби теж просили цей пункт в сра чи ні?
-
line 15000 це total income
-
Якщо я не помиляюсь, то 15000- це сума допомоги від Онтаріо воркс , такі як емердженсі асістент, наприклад
-
так ось ніяк руки не дойдуть
-
та тільки з 1 роботи
-
возможно вам стоит самому налогами заниматься, это очень просто на самом деле и не слушать горе бухглатеров потом
-
Якщо у вас лише одна т4-тоді так Багато людей мають ще додатковий прибуток
-
усе виявилося бугалтер каже що це потрібно вводити суму з т4 за минулий рік
-
прікол що за 23рік срисали усе разом +9к налогів а повернули 300$ я офігів, просто за 22рік я працював тільки 5місяців і повернули усі податки 😅
-
Мені моя зекономила декілька тисяч) тому думаю просто варто знайти свого бухгалтера особливо якщо це перші декларації і т4 не одна
-
доброго дня, шукаємо смм для салону краси. парт-тайм зайнятість, потрібно вести інстаграм в основному. 🤍 пишіть у приватні з прикладами робіт. Торонто
-
Job offer это предложение о работе
-
Спасибо Я перепутала его с другим …
-
Всём привет, приехал с сроком на паспорт и виза 6 месяцев, продлил паспорт, как получить теперь продлить Визу и Ворк Пармит по программе cuaet, и сколько время занимает до получение Ворк Пармит?
-
Программа Куает уже закончилась.
-
Чи знає хтось красиве місце щоб поїхати на озеро Сімко на пікнік і можливо хтось знає там місця з прокатом сапів чи каяків? Дякую
29 Jan 2023, 10:47
Post 110039 of 115545
about 7 hours ago