Toronto Newcomers
-
ДОБРИЙ ДЕНЬ! Шукаю кімнату для однієї дівчини Торонто, Етобіко
-
На завтра нужны 2 человека погрузка выгрузка, не сложно
-
Знайомий , продає свою машину, Infiniti G37, 2010 рік, пробіг 207 тис, 4900cad. Якщо комусь цікаво, пишіть в приватні , дам контакт.
-
Усім привіт! 🎁 Мене звати Ігор Ісаєв, я сертифікований канадський перекладач. З радістю допоможу з перекладами з будь-яких мов для: 🇨🇦 імміграції (IRCC, IRB, Passport Canada, MIFI) 🇨🇦 отримання водійських прав (DriveTest, SAAQ, MPI, Service Alberta, SGI) 🇨🇦 освіти (WES, IQAS, ICAS, ICES, CES) 🇨🇦 роботи (резюме, довідки про досвід роботи, PEO, OCT, отримання ліцензій доктора /архітектора/бухгалтера тощо) та будь-яких інших потреб. Пишіть на igor@isaev.ca, у приватні повідомлення в Telegram, або залишайте заявку на сайті 💌 🔥 До 31 грудня 2024 року за промокодом «TNEWC12» діє знижка —10%! 🔥 #перекладач #переклад #перекладдокументів #імміграціявканаду #імміграція #IRCC #translator #translation #certifiedtranslation #certifiedtranslator #apostille #апостиль Реклама схвалена адміністраторами.
-
ТНМК вже в неділю в Торонто! Хто пропустив Black Friday? Ловіть код VERTEP20 moloko.ticketleap.com/verteptoronto/dates/Dec-22-2024_at_0600PM
-
Чи знає хтось де можна буде подивитись бій Усика?
-
С нами хочешь?
-
Кто пользуется Freedom mobile ? Как вам покрытие ? В торонто и за его пределами?
-
Я с Вирджином в штаты летал ничего не переключал. Очень удобная штука. Но у меня он дороже
-
Да,ну телефон будет в роуминге по этому тарифу 75gb. USA-Mexico-Canada Будет показывать роуминг,но отнимается будут гб твои ,так что всё гуд
-
Я смотрю у них хорошая акция 75 gb Canada USA Mexico без роуминга. За 45$
-
Норм связь,если куда-то выезжаешь 20гб роуминга по всей Канаде.
-
Спасибо за отзыв очень важно как раз было как за пределами торонто работает :(
-
Мне не очень нравится покрытие, слабо ловит в некоторых бейсментах и в складских помещениях Выезжали 300км за Торонто - связи не было вообще, это стало разочарованием Если для ваших целей план вам подходит то плохого ничего не скажу, но лично мне неудобно совсем
-
За пределами Торонто я почти всегда без связи, не рекомендую
-
посмотрите fido акции. у них 35$+такс 60gb было недавно. покрытие очень даже вменяемое
-
Работал в Берри и Хамильтон , всё отлично.
-
З вами це з ким?
-
+ за Fido Я перейшла до них
-
Всім привіт Якщо у Вас авто в Finance, а ви плануєте виїжджати з Канади, я куплю авто у Вас! Пишіть в особисті повідомлення. Хорошого дня!
29 Jan 2023, 10:47
about an hour ago