Toronto Newcomers
-
Это золотая коронка наверно. За 1000грн уже 1.5 года стоит. И пломбы по 500-800 грн максимум тоже ничем не хуже европейских за 150евро.
-
Я не порівнюю, бо ще не мала можливості стикнутись з канадською медициною (ми всі по черзі похворіли, то так і лікувались - чай з імбиром , лимоном і медом 😅 До лікаря не ходили , звичайна простуда , багато теплого пиття , сон і провітрювання приміщення) Але згадала нашу дитячу лікарку в Україні , яка при любому діагнозі , чи то просто насморк, чи горло, чи алергічний кашель - виписувала антибіотик 🤦♀️
-
В Україні якщо нормальну коронку поставити ( яка не випаде через 1 рік)то буде до 5000-10000 грн а це 50-70% зарплати простого українця. Тому все треба рахувати відповідно.
-
Я несколько раз влипал в экстренную медицину в Украине. Если б не знакомства и куча бабла, то не думаю что выжил бы вообще.
-
А зубы делать все летят в восточную Европу. В прошлом году коронку поставил за 1000 грн. В Европе предлагали за 1000евро. Имплант от 2500 евро. Поставил мост в Украине за 6000грн. В Канаде даже не представляю какие цены на стоматологию
-
Можливо так і є, Ви праві. Просто в мене дуже гіркий досвід лікування моєї дочки, тому я ніколи не скажу що медицина хороша в Україні😟.Поодинокі випадки так хороші, але в загальному..
-
У нас хорошая «регулярная» медицина. Операции и экстренная лучше в Европе и здесь
-
youtu.be/ABU1-Pi-bWA
-
Загляните сюда.
-
В Etobicoke нет такого
-
Nofrills 270 Wilson Ave, North York, ON M3H 1S6 є Гречка сир вареники і навіть пломбір стаканчиках
-
Да, они разные по районам. Ещё говорят Старски по продуктам нам близок. Я правда не бывал ещё.
-
2187 Bloor St W, Toronto, ON M6S 1N2
-
Была в 3 но фрилс не было ничего нашего... Сегодня один по случайности нашла
-
Дякую🙃
-
Шкода, що у вас такий досвід з лікарями України Де б я не була однозначно можу сказати, що таких лікарів як у нас потрібно ще пошукати! І це я вам говорю і як пацієнт, і я к лікар Звісно, що мова не за всіх , проте беремо до у ваги дійсно лікарів Вони золоті, проте багато хто їх не шанував до того, як не побачили систему медицини в Європі чи інших країнах
-
Дякую
-
Тю. Нофрилс на Янг и Стилс всегда куча такого добра. И творог, и пельмени, и бублики... Ну и гречка, само-собой. Даже борщ есть в банках. Правда с какой-то радости российский...
-
А где?
-
Сегодня такое чудо нашла!)))
29 Jan 2023, 10:47
Post 12934 of 115231
about 4 hours ago