Toronto Newcomers
-
Деякі можуть бути залочені, якщо спеціальна акція. Але, зазвичай, ніхто так не робить. Я ще не стикався із тим, щоб продавали в кредит залочені телефони. Перед покупкою поцікавтесь і все.
-
GNB Events gnb1.hiringplatform.ca/processes/72071-2022-nb-virtual-recruitment-various-sectors?locale=en
-
та вроде нет особо никаких подарков, все равно платить и за контракт и за сам телефон
-
Просто мне сказали что телефоны с Америки те что в кредите только работают с американскими снимками...поэтому и задумалась .. Сначала хотела взять телефон в кредит так как все равно плачу за интернет 70$ в месяц , а так интернет типо в подарок
-
Доброго вечера. У когось є контакти вантажників в Торонто?
-
Звичайно. І ви і зараз зможете користуватися сімкою з України. От я брав теж тел, ніхто їх не лочить під окремого оператора (ні андроїди, ні айфони)
-
Дівчата, фанати серіалу Friends, 40 доларів і ви опинитися в декораціях цього серіалу! З рекомедацій, подовше залишайтесь на кожній позиції, не соромтеся, бо ми деякі пролетіли дуже швидко) vm.tiktok.com/ZMFSyQmDU/
-
Я тут точно буду 3 года и выплачу кредит) Просто после того как выплачу кредит я смогу пользоваться своей симкой в Украине?) Чисто теоретические вопросы 😅
-
Дякую))
-
Спасибо вам за информацию
-
Независимо, они не влияют друг на друга
-
Сам медогояд проходять після отримання оhip?
-
Ой да, перепутала
-
Це ви мабуть про ohip?
-
secure.cic.gc.ca/pp-md/pp-list.aspx Якщо нп помиляюсь
-
Для OHIP Подаваться можно не в любом офисе Service Ontario, а лишь в самых крупных. На данный момент в районе Торонто это: 777 Bay Street (Toronto); 3300 Bloor Street West (Toronto); 47 Sheppard Avenue East (Toronto); 3495 Lawrence Avenue East (Toronto); 1151 Dundas Street West (Mississauga).
-
а как он правильно по английски называется?
-
Можливо хтось брав кредит на iPhone безпосередньо у Apple та може поділитись досвідом?
-
Найкраще буде зайти на сайт і там подивитись найближчі до вас клініки
-
подскажите пожалуйста где в Торонто можно сделать мед осбледование. На которое дается 3 месяца
29 Jan 2023, 10:47
Post 13154 of 115218
40 minutes ago