Toronto Newcomers
-
за цим телефоном мені сказали піти змінити в Торонто,бо видав офіцер ворк перміт який потім видалив 😂
-
А що значить видав видалений?
-
Хто сказав міняти? За цим телефоном що там вказано? Мені такого не казали. Перевірили, все ок. Сказали пробуйте ще. Потім дзвоніть. Будемо вирішувати.
-
Ну мені то казали ідіть в аеропорт міняйте ворк перміт бо офіцер видав видалений 🤪 хоча ж все письмове вірно повністю в ворк перміті ; як було здогадатись шо видалений чи ще якийсь 😵💫 а я вже за 1500км від Торонто ;
-
В мене те саме, вже 4 дні граюся, дозвонилися. Записали наші дані усі. Сказали спробувати через тиждень😂
-
Місяць це норм; німмечина це б було 2-3місяці
-
Ну можливо але нам правильний ворк перміт сказали вже міняти по цьому номеру;Нам навіть не видали sin,але прийняли заявку по номеру ворк перміт і сказали чекати 2-4неділі; сьогодні офіцер по тел дав новий номер ворк перміт;тепер вже не підтягує навіть UCI 😵💫
-
Привыкайте, это Канада, починят через месяцок 😂
-
З подачею на 3к а не на провінційну;
-
А, у них постоянно сайт ломается, то на детей люди месяцами не могли получить, теперь даже на себя, все норм, пофиксят через месяц
-
Помилки у людей на 3к
-
Нічого,шанс є завжди. 50/50
-
Они всегда так говорят, а потом ничего не дают 🤣
-
Ми ще нічого не отримували в Канаді. Ні федеральної,ні провінційної. Я ж написала вище,що провінція Онтаріо відмовила,сказали подаватися спочатку на федеральну допомогу.
-
И ещё с самого начала провиципльная выплата допрашивала о каждом пункте, ничего не поменялось
-
А что странного? Если получили 3к то 100% вам ничего не выдадут из провинциального
-
Зараз шось дивне з подачею.😵💫
-
Мені сьогодні дзвонили,уточнювали кожний пункт аплікації,розпитували 30хв. Вкінці надали номери телефонів укр.громади і укр.міграційної служби. Відмовили. Спочатку подаватись на федеральну допомогу в 3000,а потім до них. Знову робити заявку і вони розглянуть її. Онтаріо
-
Просто когда едешь на работу против ветра то начинаешь жалеть что не переплатил, а с индусами в автобусах я не любитель сидеть
-
))😅 ой) хорошо что сказали))))
29 Jan 2023, 10:47
Post 20387 of 115395
about 3 hours ago