Toronto Newcomers
-
Добре, дякую. Спробую знайти ріелтора.
-
Ага
-
Подскажите, пожалуйста! Кто занимался оформлением документов в школу…где и как можно сделать справку о вакцинации ребёнка местного образца?
-
Это вы рентовку снимаете?
-
А как долго их ждать? Для аренды первый месяц депозит нужны чеки я так понимаю
-
К сожалению своего дать не могу (не по своему желанию) Тут в чате обсуждалась эта тема, много кто скидывал контакты. Воспользуйтесь поиску по чату, думаю что-то найдете.
-
Мы снимаем жилье в Торонто, у нас в квартире нет стиральной машины, но есть на первом этаже прачечная, так во всех домах соседних.
-
не давали, отдельно закзывал, что-то около 50-70 баксов...
-
А можете поділитись контактами в особисті? Шукаю на kijiji не сильно віриться в адекватність цін, і плюс не ставлять реальні фото квартир, а візуалізації. Боюсь також на шахраїв потрапити
-
У кого CIBC банк аккаунт? Давали ли они вам чеки при открытии?
-
есть те, кто обращались.
-
В цій групі всі самі квартири знаходили? Чи є ті хто звертався до ріелтора?
-
Орієнтована ціна, можлива, вища Але варіанти є
-
Не певна щодо Етобіко, а де ви бачили два бедруми в даунтауні за 2200?
-
вказала вже) Etobicoke, Down Town
-
А район? Торонто великий, їздити на роботу через все місто буде довго
-
Находите сертифицированного переводчика, за 100 дол (где-то так) делаете перевод прав и с ним в сервисонтарио. Они подтверждают стаж и сдаёте на gfull. Я так сделал.
-
Привіт, мене звати Ася, мені 19, я з України. Зараз шукаю сусідку для двухкімнатної квартири в Торонто. Від 19 серпня. Розглядаю райони Etobicoke, Down Town. Ціна орієнтована 1100 кан.дол. Тільки дівчина, без шкідливих звичок. Кому актуально відпишіть.
-
Добрий день! Запрошую до свого інстаграму. Розказую та буду описувати чітко процес адаптації, англійську мову та підтвердження диплому. Не можу тут опублікувати ссилку, у зв’язку з правилами групи, тому мій нік - ksalomei
-
Англійську спробуйте, "убогу видачу" рукою зніме! 😊
29 Jan 2023, 10:47
Post 29182 of 115545
about 8 hours ago