Toronto Newcomers
-
Неа, я тоже немного волновался по этому поводу
-
В Онтарио не забирают
-
А украинские права у вас забрали?
-
А как происходит экзамен? Вам сразу и машину дают? За это надо платить?
-
401 Kent St W #20, Lindsay, ON K9V 4Z1 Сдавал на G в городе Лендзи, по этому адресу. Пришел с укр правами, через 2 часа вышел с G Full, без предварительной записи и прочего. Девушка забыла права в Украине, думали что только G1 получится сделать, так любезный администратор за компьютером сразу после сдачи ею теории предложила инструктора и она(девушка) сдала тоже с первого раза, но на G2, так как прав не было с собой. Мы не готовились к практике, теорию только почитали
-
Ну, можешь сам выйти тогда
-
Я цього не боюся
-
Люди в чат приходять для того щоб отримати корисну інформацію, а не для того щоб читати суперечки людей щодо мовного питання Не засмічуйте ефір своїми перепалками, це нікому не цікаво
-
Адміни, забаньте будь-ласка щоб не ображав людей і не порушував правил чату🙏 @wannatakeabreak
-
Тобто за вашою логікою москалі знають українську краще за вас? Вітаю! Але не варто заздрити. Краще вдосконалюйте себе)
-
Чую пахне москальом 🤮🤮
-
Але помилок багацько. Самі спочатку опануйте мову, а потім вже до цькування переходьте. І час вже вчитися поважати правила тих, у чию хату ви приходите. Якщо організатори вважають, що в чаті можна вільно говорити як українською, так і російською, то або погоджуйтеся, або виходьте з чату і створіть собі свій, з блек-джеком і повіями україномовний
-
Я розмовляю Українською 😍
-
То з себе й почитайте
-
Скажіть як відрізнити москаля від укр в цій групі?
-
А если я переехал из Украины в Канаду, но не украинец?:)
-
Тобто якщо хтось зробив помилку або написав одне слово російською мовою то його в бан?
-
Варто
-
А за помилки тицяти носом, як кошеня у калюжу? Чи бити ногами? До речі, у правилах чату чітко зазначено, що не варто обговорювати мовне питання. Але хто ж то читає...
-
Підримую... А взагалі можна би було щось створи своє, і ділитися інформацією на Українській мові,, тільки як хтось написав на кацапській зразу блок 🤔
29 Jan 2023, 10:47
Post 29229 of 115137
less than a minute ago