Toronto Newcomers
-
Люди в чат приходять для того щоб отримати корисну інформацію, а не для того щоб читати суперечки людей щодо мовного питання Не засмічуйте ефір своїми перепалками, це нікому не цікаво
-
Адміни, забаньте будь-ласка щоб не ображав людей і не порушував правил чату🙏 @wannatakeabreak
-
Тобто за вашою логікою москалі знають українську краще за вас? Вітаю! Але не варто заздрити. Краще вдосконалюйте себе)
-
Чую пахне москальом 🤮🤮
-
Але помилок багацько. Самі спочатку опануйте мову, а потім вже до цькування переходьте. І час вже вчитися поважати правила тих, у чию хату ви приходите. Якщо організатори вважають, що в чаті можна вільно говорити як українською, так і російською, то або погоджуйтеся, або виходьте з чату і створіть собі свій, з блек-джеком і повіями україномовний
-
Я розмовляю Українською 😍
-
То з себе й почитайте
-
Скажіть як відрізнити москаля від укр в цій групі?
-
А если я переехал из Украины в Канаду, но не украинец?:)
-
Тобто якщо хтось зробив помилку або написав одне слово російською мовою то його в бан?
-
Варто
-
А за помилки тицяти носом, як кошеня у калюжу? Чи бити ногами? До речі, у правилах чату чітко зазначено, що не варто обговорювати мовне питання. Але хто ж то читає...
-
Підримую... А взагалі можна би було щось створи своє, і ділитися інформацією на Українській мові,, тільки як хтось написав на кацапській зразу блок 🤔
-
Доброго дня , хто може допомгти мені з роботою. Буду дуже вам вдячна
-
Я хз о чем вы, но латиницей по ошибке русский запрос переводился на русский всегда а теперь редко понимает и выдача убогая, тупо не выдает полезные сайты. Ну и да, моя ремарка к бари и всяким элементарным запросам не имела никакого отношения
-
У мене Гугл працює 100/100 шановний😎🤌🏻
-
«Пора би»… ну-ну. Для початку самі опануйте, а потім іншим роздавайте технічні поради 😜
-
Час езды от Торонто на север . Отличный город 👍🏼
-
Пора би українцям писати українською , а не москальською і проблем би з гуглом не було
-
Потужна санкція - на російську раскладку в гуглі) жодних проблем з пошуком у гуглі. Яндекс потрібен на росії)
29 Jan 2023, 10:47
Post 29236 of 115395
about 3 hours ago