Toronto Newcomers
-
Добрий ранок Підскажіть в якому банку краще відкрити рахунок Дякую
-
В аэропорту в живой очереди ждать подтверждения отеля и не факт что Вы будите первым и первым вас поселят, я была первая в промежутке времени с 19.00 но подтверждения отеля пришло в 3 ночи, селят в основном на расстоянии 125 км от Торонто
-
CIBC
-
Я чув за RBC, +- там норм дизайн апки
-
Ну нема тут monobank Чи private
-
У RBC что не день, так какие-то технические работы
-
+/- такая же чушь, как и все остальные
-
Я відкрила цей банк, поки нічого не можу сказати, зараз є акції там-«даруют» навушникі айфон
-
Шукаємо аніматорів з досвідом, писати лс
-
Здам в оренду кімнату в красивому оглядовому кондо (950 Portage Prkw, Vaughan) - окрема душова; - вся необхідна техніка; - транспортна розв’язка (метро і зупинки) відразу біля будинку; - спортивний клуб та басейн; - паркінг (є авто за потреби) Строк оренди: 1-31 березня (гнучкий за домовленістю) Вартість: 1300$
-
Доброго дня,шукаю перекладача,який зможе перекласти документи з української на англійську мову.та офіційно завірить це
-
Игорь Исаев +1 (416) 854-2420 Недешево, но четко и быстро, сертифицированнный в Онтарио переводчик isaev.ca/
-
А тільки на цей період, а на 2 місяці не можна?
-
RBC
-
Добрий день. Сімя з дитиною. Шукаю житло до 2000$ . Район Місісагуа. Прилітаємо 01.03.Дякую)
-
Может кто подскажет, можно ли с дебетовой карты в злотых польского банка снять в банкомате в Toronto наличные канадские доллары? Какой курс и комиссия? Спасибо заранее
-
Привіт, Хто може продати уколи Диклоберн або сильні знеболювальні? Будь ласка, пишіть в приват. Дякую
-
Нет. Сделайте через пейсенд
-
Куплю стіки на гло
-
Так само як і для айкосу зі смаком 😥
29 Jan 2023, 10:47
Post 57806 of 115136
about 15 hours ago