Toronto Newcomers
-
Ключевое слово "предлог" и поэтому сравняли с землей именно русскоязычные города. Л-логика.Ой все я спать
-
Йди вже спати, патріот
-
Хотел всем напомнить, может кто забыл, люди в Канаду типа бежали от войны.
-
Я кстати тоже одессит
-
Дякую тобі за те що вчасно вписалась 😁🥹❤️
-
Я все записую))))
-
Happy Valentine's day, everybody!
-
Можливо щось цікаве - соціальне опитування в чаті. Чи працюють люди в чаті. Або чи вони в Канаді. Або чи знають що в Канаді не штати а провінції
-
Мені лень чистити весь чат Але Якщо зараз продовжуєте Буде бан
-
Пані, я нічого не починав. Сам Степан бачив.
-
Ребзя, ви круті але скоро не тільки русню тут будемо банити А й таких хто починає розводити політичний срач
-
с вами круто😂
-
TD INSURANCE
-
Поділіться будь-ласка , що це у вас за страхівка комерційна за 250? Який ліміт на рік в км?
-
Я один з них... Але це не тема нашого чату. Ви бачили, тут правила ...
-
Я больше переживаю за наличие упоротой русни здесь и тех кто думает что язык или америка виновата))), и вне дома всегда говорю или на англ или на украинском)
-
Машину в фінансіг тобто кредит, 500 в місяць машина 250 страхівка плюс бензин і повірте итс навіть поруч не стоїть з усім що там є.
-
Does insurance cost more for Uber? Insurance for Uber drivers can be added to your insurance at no additional cost. If you currently participate in ride sharing or plan to become an Uber driver, you must inform your advisor. They will then advise your insurer about your intentions to ensure you are protected.
-
Самый простой - Секс в большом городе Never have I ever - там вначале сложно из-за акцентов, но привыкаешь - этим и полезно В принципе любой ромком - это самое простое, что можно глянуть или почитать "После" ещё можно, все части) кринжатина знатная, зато все понятно))
-
Нажаль , так сталось що і українську і рос я вивчив за кордоном. Упоротих всюди. Але вати тут хватає. Я дуже здивований.
29 Jan 2023, 10:47
Post 60046 of 115129
39 minutes ago