Toronto Newcomers
-
Отказывают тем, кто не тянет их квартиру и недавно приехал в страну.
-
Ок будет и в кандских и в американских . Вопрос как выгоднее …
-
👮🏻♂️ Доступ пользователя был ограничен. Причина: ID пользователя найдено в глобальной базе нарушителей 🔖ads: Бот создан в @botsbaseru
-
t.me/StudentSolver
-
Хто іде сьогодні на концерт muse +one ok rock + evanescence?
-
Такс, друзі, ще раз спитаю, може є хтось
-
Підкажіть, будь ласка, де в аеропорту Торонто в 1 Терміналі знаходяться волонтери?
-
Подскажите пожалуйста группы Украинских дальнобойщиков в Канаде.
-
Так
-
>де знаходяться волонтери >так
-
Торонто! Збираємося на наступний мітинг за звільнення полонених у суботу 11 березня о 13:00 на Dundas Square. Невимовний біль та лють - почуття, з якими кожен українець та українка живуть щоденно. Цього тижня ми вкотре побачили на власні очі нелюдяну жорстокість росіян. Страшно уявити, що відбувається з нашими полоненими поза кадром. Тому ми повинні виходити, стояти, кричати на кожному кроці про наших героїв - про тих, кого ми ніколи не забудемо. І ми повинні не дозволити світу забути про них теж. Ми повинні добитися їх звільнення з російського полону. Просимо кожного з вас приєднатися на мітинг - як завжди, приносьте плакати та прапори. Будемо стояти разом🇺🇦 Слава Україні! Героям Слава!
-
Ответил в лс
-
Ой😅😅😅 Одразу при виході з відділення з багажем з правої сторони
-
Привіт усім блогерам, напишіть,будь ласка, якщо є такі. Є комерційна пропозиція
-
Відпиши в лс
-
Я блогер очень известный
-
Ви уточніть будь-ласка, яких: «я уже два місяці в Канаді», «мінуси Канади», «не ідьте в Канаду!», «моя адаптація в Канаді», «речі, які мене здивували в Канаді», «канадська іжа!», бо зараз усі трошки блогери:)
-
Які є, від цього будемо відштовхуватись
-
Нет нельзя ,убьёт током
-
А технику нашу можно включать в канадские розетки, которую с собой взяли? Гриль, пылесос, фен, плойка?
29 Jan 2023, 10:47
about 6 hours ago