Toronto Newcomers
-
Вітаю! Підкажіть будь ласка чи можна обміняти євро готівку на американські долари готівку в обмінках чи банках?
-
Есть интересный вопрос: у меня права выданы в 2008 году в Украине, они тогда были бессрочными. Тогда были иные правила транслитерации, поэтому там имя и фамилия на пару букв не совпадают с паспортом заграничным. Могут ли быть при этом проблемы с получением прав полноценных в Канаде?
-
Да, но мы не в Украине и через 3 дня будем в Канаде
-
Лучше сразу меняйте! Должно быть транскрипция как в вашем заграннике! Это займет час времени в центре услуг и 350грн. Главное талончик урвать)
-
Тогда без вариантов ((( Попробуйте объяснить им. Если получится. Но не отчаивайтесь. Всегда есть шанс. Все получится!
-
Підкажіть, будь ласка, чи можна оплатити убер готівкою? А також чи потрібен SIN для отримання банківської карти в CIBC
-
Дякую
-
Temporary resident with open work permit
-
В 90% случаев SIN не нужен для открытия счета, заходите и сразу спрашиваете могу ли откріть без SIN. Пока из моих никому не отказывали.
-
ні і ні)
-
А якщо я прилетіла вночі, SIN не отримала, я вже ж не зможу його отримати в аеропорту?
-
В аэропорту прокатит без син точно
-
Нет . Он в зоне прилёта мне так говорили . Попасть туда не сможете заново . Если получится сообщите пожалуйста
-
Так сталось, що мені зараз просто потрібно їхати знову в аеропорт і думала, що зможу там зробити і sin.
-
Обычно син люди получают в service Canada недалеко от дома.можете загуглить рядом с местом проживания где есть
-
А какой в аэропорту банк и до скольки работает?
-
Ні, я зараз в аеропорту, також вчора прилетіла, сьогодні хотіла отримати, туди не пускають. Тільки можливо отримати SIN одразу після ворк перміту, поки не вийшли до головного виходу.
-
Доброго ранку!Знімаю житло без меблів.Підкажить де можно знайти free furnituture, мікрохвильову, тощо у Торонто, якщо буде бшижче до Bathurth, то добре, але не прінципово🙂.Дякую.
-
Дякую
-
Спробуйте групу в фб «добрый ящик большого Торонто» там іноді безкоштовно щось пропонують. Або фб маркетплейс, не безкоштовно, але набагато дешевше, ніж нове
29 Jan 2023, 10:47
37 minutes ago