Toronto Newcomers
-
t.me/torontomusichub + добавляйся Пробуем Не выходит Но пробуем 😝
-
Кул кул Тут часть моего стаффа Инст: @661sounds
-
Я ищу вокалистов и singer-songwriterов для коллабораций
-
Послухати можна Інст lomakina_nikaa
-
Граю на ф-но і співаю
-
Я знімала в cibc але не раджу в юсд, там багато втрачаєте, купа конвертацій та курс поганий
-
Привіт, хто знімав з української валютної карти в доларах US в канаді якщо так то в якому банку чи банкоматі?
-
Да дякую
-
Долари, валютна картка, ви ж про долари питали, так?
-
Долари були на рахунку в вас чи гривні?
-
Банкоматі, на комісіі це не впливає. Комісія за зняття в банкоматі 3.5 саd але то пил порівняно з конвертаціями)))
-
На касі чи в банкоматі?
-
Нема за що, можете спробувати в мене 2 банки укрсіб та аваль, що там що там невигідно, хоча це з баксів знімати бакси((((
-
Здравствуйте, а куда отправлять почтой паспорт в варшаву, chlodna 51 или Aleje Jerozolimskie 179?
-
Hello i must share this testimony with everyone do you know there is a wonderful platform out there which pays legit and real money ?? I can't say more i invested a little amount of money $400 and got back $45,00 in just 48hours I'm surprised i decided to share this. If you're interested kindly click on the link below to get started @Felicia_Tobesimee @Felicia_Tobesimee t.me/joinchat/OjU5c7JVBQQ3ZDFk
-
Having you as my account manager makes me a champion I kept on cashing out weekly, I recommend you all @Bigmoedabang @Bigmoedabang
-
Добрый день. Кто то сталкивался с компанией Talentworld , в частности с рекрутером Iryna DVOINOS ? Есть отзывы ?
-
Кто хочет сделать себе классное тату ✍🏻Осталось немного мест для записи 🗒️ . Сейчас действует скидка 10 %🏷️ Помогу подобрать эскиз по вашему желанию 🧞♂️. Пишите в лс . 👩🏼💼 #тату #Toronto
-
Нужен мак
-
Ребят, кто знает условия кредита продуктов эпл, расскажите плиз ?
29 Jan 2023, 10:47
Post 74054 of 115319
21 minutes ago