Toronto Newcomers
-
Ну якби не вони то уже попєрєдніки уже б давно здали країну )))
-
Та я ору
-
@nikola_tesla_97 @accordion777 мемы мемами, но давайте без политики плиз 🙂
-
Ахах, а вони ще й агресивні
-
Зе боти це 73% так шо чіпуха не розказуй. Всі інші уже були при владі і ми бачимо до чого це привело
-
А вы думали как pr получить?
-
Ну я ж канадец так сказать, конечно друг 🫠
-
Ну зрозуміло чому вам друг предложив
-
В мене він вже є, я не використоввую друзів для цього))) і не тільки їх)))
-
Лол, де ти побачив свинячу мову? Це вже offensive speech
-
Я знаю у мене вже є.
-
А зря, pr полезная штука 😅
-
Ой а ви що через друга хотіли отримати ще й з ідеальним знанням свинячої мови??? Мої вам співчуття але нажаль вам відмовлено в доступі і до друга і до PR)))
-
Оййй чіпуха не сміши мене
-
В наказание родину защищать???😂
-
Доброго дня! Підкажіть будь-ласка, по прильоту в Гамільтон, куди треба йти в аеропорту задля отримання ВоркПерміту?
-
THERE IS A UNIQUE, LEGITIMATE AND GENUINE PLATFORM THAT GIVES YOU DOUBLE OF YOUR INVESTMENT I WOULD LIKE TO INTRODUCE YOU TO EARN WISELY AND SHARE WITHIN THE PEOPLE AROUND YOU. REGISTERED TO PROVIDE HELP AND GET. PRO-TRADERS INVESTMENT *No SCAM* *100% GUARANTEED. * 100% PAY OUT THE INSTANT PAYMENT AND INSTANT MERGING IS ONLY AVAILABLE FOR WITHIN 24hrs MERGING PACKAGES CONTACT THE LINK BELOW TO EARN
-
🎗 Зaбыли дoкументы на Родине? ❓ Не хватает докумeнтов для кeйса? БЕЗ ПРЕДОПЛАТЫ 👌 Mы поможем 👌 ✅ Прoтоколы зaдeржания ✅ Прoтоколы обыска ✅ Повeстки в MВД ✅ Повeстки в CK ✅ Повeстки в сyд ✅ Бeз прeдоплаты . . Пишите в лс
-
Я покупаю и продаю USDT по хорошему курсу. Способ оплаты наличными или банковским переводом. Для получения более подробной информации напишите мне в директ.
-
Ви що гомофоб? Наш президент підтримує прайди та ЛГБТКС++ військових, транслюдей та виступає за рівність у правах між цисгендерними чоловіками та людьми з bonus hole
29 Jan 2023, 10:47
Post 79342 of 115215
about 2 hours ago