Toronto Newcomers
-
450-500 это до всяких скидок и страховки на жилье и скорее всего g2
-
Район южный Этобико
-
Отдам бесплатно
-
Всім привіт, збираємо компанію на кемпінг , виїзд завтра о 5 вечора, кого цікавить пишіть мені (мати свою машину!)
-
Всім добрий день! Ви маєте гарантовану можливість отримати подарункову картку Tim Hortons в розмірі 25 доларів і ще одну в розмірі 50 доларів за легку участь у дослідженні від Toronto Metropolitan University! Для цього Вам потрібно зробити свій внесок у дослідження українських жінок-біженців. Мене звати Тетяна, і я працюю науковим співробітником в проекті від Toronto Metropolitan University під назвою «Picturing the ambiguity of refugees hosting: A photovoice exploration of Ukrainian refugee women’s experiences with their Canadian hosts in the Greater Toronto Area»\ «Зображення неоднозначності прийому біженців: фотовойс дослідження досвіду українських жінок-біженок із їхніми канадськими хостами в районі Великого Торонто», який проводить доцент Аредж Аль-Хамад. Мета цього нового дослідження полягає в тому, щоб описати та вивчити досвід прийому українських жінок-біженок у канадських хостів у межах Великого Торонто (GTA), включаючи труднощі, які виникли, можливості та рекомендовані зміни щодо правил хостингового розміщення для підтримки їхніх потреб і сприяння їх добробуту в Канаді. Ми шукаємо 15-20 українських жінок. Ви можете взяти участь, якщо ви: 1) жінка, яка прибула до Канади за програмою CUAET 2) здатні пригадати, сформулювати та розповісти про ваш досвід життя у приймаючій сім’ї, а також може комфортно спілкуватися, говорити та розуміти розмовну англійську чи українську на рівні середньої школи з метою надання згоди та розуміння запитань, поставлених під час співбесіди. 3) віком від 18 років 4) знаходитесь в Канаді 6 місяців або більше 5) маєте досвід проживання з приймаючою сім’єю під час вашого перебування в Канаді, і ви зараз не проживаєте з нею. Що Вам треба буде зробити: Щоб отримати подарункову картку Tim Hortons на 25 доларів: • поділитись 3-5 фотографіями, зробленими в період проживання з хост-сім’єю, які відображають і представляють ваш досвід життя в приймаючій сім’ї • зробити короткі підписи до цих фотографій • взяти участь у онлайн-інтерв’ю з аудіо/відеозаписом через Zoom тривалістю 45-60 хвилин, де вам будуть задавати питання щодо вибраних вами фотографій і попросять розповісти про свій досвід життя в приймаючих сім’ях. Щоб отримати подарункову картку Tim Hortons на 25 доларів і подарункові картку Tim Hortons на 50 доларів: • ви маєте бути учасницею, яка пройшла інтерв’ю, про яке я написала вище • зібратись на спільному обговоренні з іншими жінками, які жили в хост-сім’ях, де ви будете мати можливість творчо розробити фотоілюстрації та метафори, які представляють ваш досвід життя в приймаючій сім’ї. Загалом потрібно 6-8 учасниць і 60 хвилин вашого часу. Ваша конфіденційність гарантована. Винагорода за участь гарантована. Якщо Ви зацікавлені і відповідаєте критеріям, будь ласка напишіть мені в особисті повідомлення! Дякую! P.S. погоджено з адміністратором
-
Но это я только так думаю) женщина классная, попробуйте :)
-
Я гадаю що лише запитати буде безкоштовно
-
Дякую!
-
(416) 503-4337 Maya Buryak Позвоните, узнайте. Я номер не давал, на всякий случай Краще спілкуйтесь українською, це буде плюс
-
Кто едет на ниагару на вых? Желательно не коммерческие перевозки,просто компания,за бенз конечно же плачу
-
Да, я думаю на консультацию записаться, но решила спросить и тут на всяк
-
Обычные пацаны-аниме не расскажут, или расскажут не то
-
Самый крутой совет даст только бухгалтер Я год работаю по хтц, и я хз как это работает. Какая-то сумма налогов идет, но я заплатил меньше чем нужно было. Это короче нужен бухгалтер
-
Подскажите, кто разбирался со статусом self-employed в Онтарио. Компания просит вписать в инвойс налог (GST/HST), если я чарджу с них эту сумму, надо ее по умолчанию выплачивать потом налоговой, даже если я не достигла безналогового лимита? Или платить налог, как только если доходы перевалят за 30 000?
-
А что случилось?
-
Добрий вечір. Дайте будь ласка контакт агенства, яке можє вздрючити работодавця. Від себе. Работодавець жирний ,е що взяти.
-
Посуду дуже багато безкоштовно в організації, вона буде на наступний тиждень працювати, в неділю з 16 до 19, 823 Manning Ave, перший раз з паспортом для реєстрації, далі через кожні 2 тижні приходити можна
-
В dollarama
-
Де краще купувати посуд новий та інші товари для дому? Де кращі (дешевші ціни) Зараз дивимось в Walmart , не можемо зрозуміти, тут норм ціни чи є кращі магазини, де можна купити дешевше ?
-
А это они через наших брокеров делали возможно. Нужно просто напрямую звонить и договариваться. У меня вот рбс иншуренс. Там все индивидуально, от района и машины. Но наши брокеры мне потом говорили что мне повезло с ценой)
29 Jan 2023, 10:47
Post 86089 of 115545
about 11 hours ago