🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня,чи зможу я працювати якщо не заїду в Канаду до 31.03.2024?
-
Доброго дня, підкажіть, будь ласка, якщо ти отримуєш допомогу в країнах ЄС і переїдеш у Канаду, чи дадуть грошову допомогу?
-
🇨🇦🇺🇦Українці в Канаді CUAET🇺🇦🇨🇦, вашу репутацию увеличил Kate. 🏆 Ваша репутация 9
-
Дякую!! Ми як раз сами з Харкова!!
-
Доброго ранку. Які потрібні документи для дитини , окрім паспорта (віза),свідотства, дозволу від батька? На англійській потрібно свідотства?і апостиль? Буду летіти через Франкфур. Дякую 😻
-
Ну ничего, сейчас ему полегчает в бане😁
-
Как я пропустила))
-
То Вас доля вберегла )))
-
Т , тут користувачу погано ⬆️
-
Правильно понимаете
-
Добрый день. Приходило ли такое кому-либо, я так понимаю это развод.
-
Ні нажаль нічого
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка , які є варіанти підтвердити освіту, якщо диплома фізично немає, а зробити дублікат неможливо, бо диплом було отримано років 20 тому у Луганському будівельному технікумі?
-
Анна Черненко, вашу репутацию увеличил Любовь Елькина. 🏆 Ваша репутация 2
-
Дякую
-
Привіт всім! Хочу поділитися корисним ресурсом, підтягнула сильно англійську!!! Єдиний ТГ канал з системною подачею слів для вивчення. Воно повторюється і подається в різних контекстах, як я і не помітила, що вже вивчила!!! Просто особиста рекомендація, посилання залишила в себе в описі профілю
-
Візьміть роздрукований лист про надання ворк перміту. В аеропорту більш нічого не мають питати
-
Да если не заедете и не получите ворк пермит до марта 24-го то после этого числа ворк пермит не будут выдавать следственно работать нельзя,мед страховку оформить тоже и идентификационный номер аналогично ну и там разные еще плюшки что выходит есть с ворк пермитом
-
Добрий вечір. Підкажіть, будь ласка, коли з'являються слоти на виготовлення загран паспорта в консульстві в Торонто? Намагаюсь записатись на сайті вже 3 тижні в різний час по декілька разів на день - безрезультатно
-
Теж цікавить це питання. Як взагалі записатись на прийом в консульство…додзвонитись теж нереально((
29 Jan 2023, 14:15
Post 103518 of 126984
about 11 hours ago