🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
та шо там помогать) беагть надо)
-
Працює все в комплексі, тільки ходити і не слідкувати за харчуванням, не допоможе схуднути
-
Ну таке. Стресс і втрата апетиту мені дуже допомогли схуднути 😅 і я не слідкувала за харчуванням
-
Ну якщо вам важливо схуднути будь якою ціною, не зважаючи на здоровʼя та самопочуття, то можна і так в принципі
-
Я художник, моє здоров'я і самопочуття залишилось десь далеко в підлітковому віці 😄
-
Привіт таке питання: Я маю права g7 і хочу поїздити за кермом на авто товариша в якого є повні права та страховка, чи мені також потрібно робити собі страховку?
-
Как говорит моя мама, то все химия и ГМО 😁 Нужно свой огород держать Так-то, она отчасти права, как минимум физический труд на огороде позволит калорий сжечь
-
Slava Komissarenko is back to Canada with new program and jokes! 🇨🇦🔥 🎫 Tickets on sale: bomond.com/events/slava-komissarenko-new-and-best-2024
-
Привіт таке питання: Я маю права g7 і хочу поїздити за кермом на авто товариша в якого є повні права та страховка, чи мені також потрібно робити собі страховку?
-
Мало работаешь и двигаешься , больше в ТГ сидишь)) я похудел в Канаде например ))
-
тоді б всі канадійці були б товстими
-
А может быть такое что тут в пище используют рапсовое масло и оно плохо влияет на усваиваемость пищи?
-
Всім привіт Чи знає хто як знайти групу Амазон Калгарі?
-
Ні, але рапсова олія, якщо її забагато в раціоні, може провокувати запалення, а також ви можете перебирати по жирам, а це розповсюджена проблема зайвої ваги
-
🔥 Потрібно 2-3 людини для роботи вдома Легка робота в інтернеті, графік обираєте самі. Щоденна оплата. Цікавить? Пишіть 📩
-
основна проблема то цукор
-
Надмірне вживання цукру і транс жирів
-
Може бути, як варіант, але взагалі то вареники це не дуже прям корисний прийом їжі, тому залежить як часто та які порції ви вживаєте
-
То есть, если я покупал, к примеру, вареники дома и вареники тут в тех же количествах, может быть такое что в те вареники, что тут делают, изготавливают из этих "транс жиров" и от них толстею?
-
Бо забагато не корисної їжі
29 Jan 2023, 14:15
Post 123015 of 127186
about 6 hours ago