🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Всим привіт , планую переліт до Канади з Польщі , з чого почати під скажіть будь ласка. Маю візу до 2026 року
-
Продається комод в хорошому стану. Торонто, Даунтаун. Ціна: $200
-
житло дорого і тяжко зняти без гаранта, а робота… дивлячись яка.. будівництво , кавʼярні-є а шось кваліфікованійше , то як лотерея. багато імігрантів … просто багато , і це не українці.
-
Та це без проблем , а робота і житло ?
-
Dima, вашу репутацию увеличил Ольга. 🏆 Ваша репутация 1
-
майте гроші на перший час та вчить мову навіть в літаку.👍
-
додайте будь ласка посиланнч в групу
-
🚀 Кому потрібна легка робота з гнучким графіком на неповний робочий день – пишіть в лс 📩
-
Житла як раз навалом, аби грошi були. Я знайшов за 2 днi. Варiантiв море. А от без мови сюди летiти вкрай не рекомендую.
-
Привіт, хто може зробити резюме за Канадським стандартом?? Напишіть будь ласка. ТЕРМІНОВО 🚨
-
Канада большая
-
Підкажіть будь ласка, як Ви шукали? Чи реально знайти з України ще? Планую прилетіти у липні.
-
Нема сенсу з Украiни шукати. Вже по мiсцю
-
Mr. D, вашу репутацию увеличил Olha. 🏆 Ваша репутация 1
-
Дякую!
-
Тодi можете на отель податись. Це ще дають. З отелю вже тут шукайте житло. Я знайшов на rentfaster
-
Просто зараз житло по приїзду не дають, десь потрібно знайти на перший тиждень два.
-
Я планую у Монреаль. Пошукаю інформацію про допомогу від провінції.
-
Уточняйте ж, что не везде дают… Вернее, федеральное правительство уже никакой отель не предоставляет, это исключительно инициатива провинции…и не во всех 10 провинциях есть эта возможность) Чтобы не случилась история, как в скрине
-
Нужно оплатить долг и потом можно будет отказаться от номера
29 Jan 2023, 14:15
Post 123260 of 127259
about 7 hours ago