Ukrainian Edmonton
-
Доброго вечора ! Склалась така ситуація, що зараз лишилась без грошей, і немає за що купити продуктів. Якщо хтось зможе будь ласка позичте 300гривень або хто скільки може, я зможу повернути кошти 15-16 числа як тільки прийде виплата . Або якщо хтось знаходиться поблизу привезіть продуктів. Будь ласочка допоможіть🙏🏻
-
/report
-
!report
-
добрий вечір, скажіть будь ласка скільки часу займає для отримання дозволу на навчання, я ще подався 2 місяця тому і нема результату? якщо що мені вже є 18
-
🌐Пoиск сoтрудникoв для удаленнoй рабoты (Арбиtраж крuпtы, НУЖНЫ ВLОЖEНИЯ) ✅ С 18 лет 💸 oт 250$ в неделю 💻Рaбota вoзмoжна c любыx yстpoйств 🕓 Bрeм𝚎ни займёт 1-2 часа в день 💬Пo всем вoпрoсам в лс
-
😁Вау!Оце так!Безкоштовний урок РОЗМОВНОЇ англійської для перших ТРЬОХ людей,які напишуть в особисті!💪🏻💪🏻💪🏻(Я Влад,професійний вчитель Американської англійської)
-
в cente high campus
-
Вам в універитет потрібен study permit, чи не так?
-
Доброго вечора , можливо є хтось тут , хто носить брекети ( але ставили в іншій країні ) як вам вдалось найти тут ортодонта , і що по ціні ?
-
Добрий вечір, мені рік тому зробили десь за півтора місяці, але це, можна сказати, пощастило, можуть розглядати запит і набагато довше
-
Не знаю, що це таке😅
-
Всім привіт! Вже 18-го листопада відбудеться наша чергова вечірка. Вхід для дівчат безкоштовний до 22:30. Готуйтесь запалювати під DJ QBO 💃🕺 Беріть з собою друзів та приходьте танцювати під улюблені пісні, знайомитись і просто гарно проводити час. Початок: 22:00 Локація: The Provincial Kitchen & Bar. Вхід: 15$, 18+.
-
Привіт всім.Хто може підказати в такому питані,можливо хтось стикався? Дітям паспорти,а відповідно візи закінчуються 19 березня 2024 року,а летіти плануємо перший тиждень березня. Нові паспорти зробимо в Україні до вильоту.Цікавить чи можна так летіти,чи пропустять дітей з тижневим запасом візи всього?Що потрібно буде зробити і в який термін (якщо пропустять)для продовження візи? Швидше не виходить абсолютно. Я просто не впевнена що сама з двома дітьми дам раду,тому чекаю поки всі зможуть летіти
-
Пустять, візи дійсні до того числа, яке на них вказане. Віза не продовжується. Подасте з Канади на нову через кабінет з GC key.
-
Головне, в першому аеропорту Канади покажіть обидва паспорти (старий і новий) - щоб вони дали дітям стаді перміт або візітор рекорд на 3 роки.
-
Є клініка але у віндермірі і там знаю що ще записують до сімейника
-
Гінеколог тільки через сімейника та й деякі питання може допомогти вирішити /вилікувати сімейник. Брекети - налаштовуйтесь на мінімум 6000 долларів, але можна в рострочку, подружка ставила за 6500, мені нарахували 9000 дивлячись яка проблема то ціна звичайно різниться
-
Доброго дня, може хтось підкаже з дівчат гінеколога? Чи може є у когось сімейний лікар до якого можна ще потрапити? Та друге питання щодо брекетів, хтось тут ставив собі? Який прайс?
-
Елайнери можна поставити за 3500 за все лікування, якщо ситуація дозволяє ставити їх
-
Лікар англомовний чи українською (російською) теж розмлвляє?
30 Jan 2023, 02:31
about 2 hours ago