Ukrainian Edmonton
-
Хватит уже этот лохотрон рассылать, никто не будет делиться персональными данными чтобы вы их потом использовали в собственных целях
-
Всім привіт Потрібні люди з Канади для проходження реєстрації на двох сайтах, платимо 100 $ Це займає 20 хвилин часу, є різні способи оплати Пишіть, розкажу деталі
-
Приглашаю детей на бесплатную онлайн-неделю по основам создания игр, сайтов, приложений, анимации🙂 Вместе выполним интересные задания и освоим полезные навыки кодинга через игры и творчество! В бесплатную неделю входят: профориентация, пробный урок с преподавателем, создание проекта, курс по нейросетям и другие активности👌 Пишите, кто хочет записаться😊
-
Не знаю на рахунок сайту, але будівля така є. І там справді еліт апартаменти. Спробуйте найти справжній сайт цієї будівлі, якщо той здається підозрілим.
-
Сайт 2024 року чи оновлений 2024? Тому що якраз сайти, в яких стоїть минулий рік і раніше - більш підозрілі
-
Якщо щось у Вас викликає сумніви, тоді навіщо пробувати та ризикувати. Може краще пошукати більш надійний варіант та душевний і фінансовий спокій
-
Доброго вечора! Може хтось знає якщо у ворк перміт вказано одну провінцію а поїхав у іншу, можуть буть проблеми з роботою!дякую🙏
-
Нет не будет никаких проблем
-
Я Вам свое мнение написал. Зачем рисковать, если возникают сомнения 🤔 Разве что любите риск и азарт
-
Это человеческий фактор, что много чего вызывает сомнения, не вижу ничего страшного в том, что я тут узнала у людей мнение) для этого и создаются подобные группы и каналы)
-
Кто Вам сказал, что я рискую? Может мне просто любопытно, арендовал кто-то там жилье или нет)
-
Якщо вас лякає 2024 рік тут, то це навпаки добре, гірше б було, аби стояв 2023 чи взагалі якийсь 2019. Це не дата створення сайту. А ось щодо надійності послуг, які пропонує цей сайт - то вже гадки не маю 🤷🏼♀️
-
Поняла, спасибо)
-
Протягом 2 тижнів проживання в безкоштовному готелі, я зможу відкрити рахунок в банку, чи тільки після оренди житла?
-
Якщо буде ворк перміт то сін номер і моб. номер і банк за день зробите.
-
Нам потрібні люди з Канади для проходження реєстрації на двох сайтах, це займає 20 хвилин часу Платимо 100 $ Кого цікавить пишіть
-
Дякую, тобто прив'язка адреси до відкриття рахунку не потрібна?
-
Потрібно. Майже всюди, де будете робити документи. А вот впевненості в готелі я би не був в цьому впевнений. То рік, Вони розташовували в них за пріоритетом людей.
-
Доброго дня. Хто з України буде летіти в Едмонтон - треба передати ліки, не багато, не за дарма
-
У нас сім'я з 2 неповнолітніми дітьми, то , можливо, знайдуть місце
30 Jan 2023, 02:31
Post 11827 of 18027
about 8 hours ago