Ukrainian Edmonton
-
Лише зовнішня чи ви хочете ще самостійно пропилесосити? Я користуюся зовнішньою мийкою автоматичною на заправках
-
Khmelyova Nataly 💙💛 Psychologist, logotherapist, Transactional analysis,wrote on 3 Feb 2024, 17:39 last edited byА вона є на всіх? Це машинне миття чи ви самі миєте?
-
Доброго дня Я маю сьогодні запис о 13.00 в Warehouse for Ucraonians щоб подивитись меблі Якщо я щось виберу, можливо тут є люди які займаються перевезенням і можуть підїхати? Я оплачу. Дякую
-
Khmelyova Nataly 💙💛 Psychologist, logotherapist, Transactional analysis,wrote on 3 Feb 2024, 18:03 last edited byДякую
-
Мийок самообслуговування в Едмонтоні дуже багато. Просто введіть в Гугл карт "carwash". Майже всі вони з пилососами.
-
Так, я перевожу меблі
-
Всім привіт! Кого цікавить вивчення англійської пишіть в дірект
-
By law in Alberta, children under the age of 6 who weigh 18 kg (40 lbs) or less must be in a child safety seat.
-
Всім привіт. Підкажіть до скількох років дитину потрібно возити в автокріслі?
-
Дякую)
-
Є людям які ставили колись ставки на спорт або слоти ??? Є реальна тема як можно ахуенно на цьому заробити Кому цікаво пишіть
-
Скаргу надіслано
-
/report
-
Доброго дня. Скажіть, будь ласка, чи продовжував хтось вокр перміт, як це все відбувається та які терміни щоб його отримати? дякую
-
Кому потрібен репетитор з математики, української та англійської мови, пишіть в дірект Пробний урок БЕЗКОШТОВНО!
-
Його не можливо продовжити спеціально, це рандом
-
Віддам безкоштовно матрас та матрас бокс в гарному стані, розмір Full/duble тільки самовивіз. Недалеко від white ave T6E
-
Дівчата, поки я в Україні можу привезти : ботокc, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також: медикамeнти, стiки іqоs/gІо, cигарети, (xiтс, тepea, nео) Такою роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботокc і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт)
-
Уроки англійської онлайн 🇬🇧🇺🇸 З нуля до В2☑️ Набір учнів на лютий місяць Подробиці в особисті або +
-
Скажіть, будь ласка, податкова форма Т4 потрібна лише від поточного роботодавця чи від попереднього теж (де працювала минулого року)? Чи від попереднього можна пейстаби бухгалтеру показати (бо вони є в наявності ) і того буде достатньо?
30 Jan 2023, 02:31
about 5 hours ago