Ukrainian Edmonton
-
Скаргу надіслано
-
/report
-
Доброго дня. Скажіть, будь ласка, чи продовжував хтось вокр перміт, як це все відбувається та які терміни щоб його отримати? дякую
-
Кому потрібен репетитор з математики, української та англійської мови, пишіть в дірект Пробний урок БЕЗКОШТОВНО!
-
Його не можливо продовжити спеціально, це рандом
-
Віддам безкоштовно матрас та матрас бокс в гарному стані, розмір Full/duble тільки самовивіз. Недалеко від white ave T6E
-
Дівчата, поки я в Україні можу привезти : ботокc, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також: медикамeнти, стiки іqоs/gІо, cигарети, (xiтс, тepea, nео) Такою роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботокc і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт)
-
Уроки англійської онлайн 🇬🇧🇺🇸 З нуля до В2☑️ Набір учнів на лютий місяць Подробиці в особисті або +
-
Скажіть, будь ласка, податкова форма Т4 потрібна лише від поточного роботодавця чи від попереднього теж (де працювала минулого року)? Чи від попереднього можна пейстаби бухгалтеру показати (бо вони є в наявності ) і того буде достатньо?
-
Всім привіт. Може хтось буде летіти в Україну найближчим часом. Треба передати аркуш паперу А4 документ. Не безкоштовно
-
Всім привіт✨ Мене звуть Поліна, я СММ спеціаліст, допомагаю з просуванням акаунтів та залученням клієнтів🫶🏼 Пишіть в особисті🩷
-
Добрий день. Підкажіть де краще поселитися в Едмонтоні, де з хорошим рейтингом школи і де не страшно погуляти з дитиною ввечері. Можете написати в приват свій досвід як позитивний так і те як вийшло. Щиро вдячна за підказку та Ваш час:)
-
Усім привіт, можливо хтось має бажання поїхати в Кінгсвей або вест Едмонтон мол, випити кави. І зробити трохи фото, я для вас а ви для мене?
-
Т4 потрібна від кожного роботодавця за 2023 рік. Вони всі мусять їх Вам вислати до 1 березня 2024 р.
-
Дякую
-
Подскажите в канаде есть аналог наложенного платежа? или как что то пукаппать по почте ?
-
В основному, тут передоплата. Проте гроші, якщо не підійшов товар, повертають без проблем.
-
Да, все таки подозрительно что товар сильно ниже стоимости, и в другом городе) Очень знакомая картина как у нас))
-
Перевірте їх на різних ресурсах. Trust Pilot та інші. Іноді бувають дуже серйозні знижки в певних брендів. Прямо скажено низькі ціни. Але ви маєте бути впевнені, звісно, що продавець надійний
-
Маркетплейс, на жаль, дуже ризикований. Краще не купляти з передплатою в них нічого, якщо особисто не знайомі з продавцем. А лише приїхав - забрав і оплатив. Дуже багато ж тут скарг на нечесних продавців з Маркетплейсу
30 Jan 2023, 02:31
Post 12481 of 17857
about 2 hours ago