Ukrainian Edmonton
-
Підкажіть де у Єдмонтоні можна піти і щоб тобі вирізали скло для вікна?
-
Вітаю Може хтось хоче переказати кошти в Україну ? Маю грн на карті можу переказати в обмін на C$
-
Добрий вечір. Можливо хтось має форму для бенефітів у форматі пдф , і можете скинути мені на електронну пошту. Буду Вам дуже вдячний
-
Чому ?)
-
Але вам не можна написати В Л/С
-
GlassDoctor
-
Анастасія, підкажіть будь ласка телефон та ім'я гімнастки. Дуже дякую. 825-785-5605
-
Варя, приходьте в цю суботу на 4 годину до бібліотеки на Whitemud Crossing адреса 4211 106 St #150, Edmonton, AB T6J 6L7 Там буде зустріч дітей гімнастів
-
Именно Тот надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 4418
-
Доброго дня, займаюсь налаштуванням реклами у Facebook/Instagram, або Google також створюю сайти для бізнесу, проконсультую та допоможу
-
Хто порекомендує зубного лікаря по брекетам, який розуміє нашу мову, донці 14 років.
-
Добрий ранок Заповнюю анкети на Грін Кард
-
Шановні батьки! 🌟 Запрошуємо діток 5-17 років на курси програмування та графічного дизайну! 💻🎨 На заняттях: - Створення власних проєктів - Основи графічного дизайну - Розвиток логіки та креативу Перший урок – БЕЗКОШТОВНИЙ! Пишіть «+» в особисті або під постом для деталей! 💌 Інвестуйте в майбутнє вашої дитини! 🚀
-
Дякую
-
Доброго дня скажіть будьласка чому неприходять повідомлення на мій канал
-
Відписала в особисті 🤍
-
hebensbhsth надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 4438
-
Oasis orthodontics. Я тут ставила брекети. Там працює україномовний асистент лікаря
-
Бізнес пов'язаний з продажем квітів може бути прибутковим в Едмонтоні? Альберт 825-785-5605
-
Celina Sommer надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 4443
30 Jan 2023, 02:31
about 11 hours ago