Ukrainian Edmonton
-
Добрий вечір! Порадьте будь ласка еміграційного консультанта. Дякую.
-
не для українців, а для тих хто оформив додаткові бенефіти як малозабезпечений.
-
💪🏻 Хто вже розмовляє англійською на рівні B2 і вище, але не може подолати застій в навичці біглого спілкування, ось моя група де БЕЗКОШТОВНО допомагаю людям з таким запитом. 📌 Додавайтесь в групу, гортайте вгору і вчіться.Для тих хто хоче вчитися швидше і ефективніше, є менторство. З приводу нього пишіть в ЛС. 🔑 Ось посилання (тут не можно посилання,тому в ЛС🐥) або в описі в мене в профілі
-
Привіт. Терміново шукаю 2-х бедрумне житло ( бейсмент, апартаменти). Проблема в терміновості і в тому, шо є маленька собака. Може бути також 1 бедрум, якщо є можливість зняти на пів року максимум. Деякі райони вже знаю. Рентфастер весь обшерстила по тих районах які знаю. І маю аж 3 апоінтменти😔, ще й з бюджетом вищим, ніж очікувала. Не хочеться жити біля зомбі, бо вечорами вигулювати собаку страшно. Якщо ви вже маєте житло в безпечному ( на скільки це можливо) районі, поділіться будь ласка контактами.
-
Дописала. Удачі Вам!
-
Дайте будь ласка. Тут або в приват. Дякую
-
В прекрасному районі Ottewel бачила з'явилися об'яви щодо житла в апартаментах. Маю телефон адміністрації одного з них. В будинках живуть багато українців. Вартість нормальна, не космічна. +1 (780) 721-5965 Rose
-
Маєте посилання ?
-
На їх сайті в розділі кар'єра ловіть вакансію
-
Привіт, хто був на презентації амазон і має посилання як податись?
-
Наберіть в Гугл Amazon. Знайдіть розділ Кар'єра...
-
крім TURO ще є якісь недорогі сервіси оренди авто?
-
Звертаєтесь в найближчий рекреаційний центр. Там оформлюєте абонемент. Окрім того дають можливість на оформлення льготного квитка на автобус. З собою мати паспорт, Перміт та всіх членів родини.
-
Ставьте в фільтрах тільки БУ, виключіть нове і перестанете попадати на бариг, ліжко і матрас знайти важко але я зміг купити Кінг сайз матрас і ліжко 80 і 55 баксів з доставкою, просто швидко забирають і треба постійно моніторити
-
Так, звісно
-
Чи можна вам написати в особисті повідомлення?
-
Ліжко без підголввника нове можна веливе взяти за 160-180 нове в ЛС кину
-
Також. Kijiji
-
Дуже дякую
-
Англійська мова для всіх бажаючих. Онлайн - з нуля. Індивідуальний підхід до кожного. Пишіть + або в особисті повідомлення🔥
30 Jan 2023, 02:31
Post 2953 of 17859
4 minutes ago