Ukrainian Edmonton
-
Кто-нибудь получал Childcare Certificate Level 1? Напишите пожалуйста в лс:)
-
Знайшов .
-
Добрий вечір , десь раніше бачила писали що продають хітси для айкос , не можу знайти , відгукніться будьласка )
-
Не на твоїх сайтах, але дякую.
-
Здравствуйте! Я нахожусь в Николаеве, Украина. Под заказ изготовляю сумочки из бусин и украшения из бисера, напишите мне +380679878434 Делая заказы Вы поддерживайте меня. Спасибо! Отправка по всему миру!
-
Доброго вечора Можна десь купити стіки Нео в Едмонтоні
-
Добрий вечір,хто може порадити україномовного страхового агента(для авто).
-
Шукаємо робочих на шпаклювання 7809406015
-
Англійська мова для всіх бажаючих. Онлайн - з нуля. Індивідуальний підхід до кожного. Пишіть + або в особисті повідомлення, навчання та графік індивідуальні 🔥
-
Есть Тойота Корола 2019 года за 15 тыс.
-
Ага я вас понял
-
У всих так, пояснюють тим що ви новенький тут і несете ризик, 300$ вам вернуть як тільки ви закінчите з ними контракт.
-
Добрый день. Возможно кто то подскажет куда обратиться в Эдмонтоне или сможет помочь с Макбуком ? Нужно обновить систему , но к сожалению паролей от айклауда нет. Возможно создать новый. Заранее спасибо ☺️
-
Доброго ранку Може хтось підскажіть де можна купити нео стіки
-
Я не встречала тут такого
-
Погугліть Service Canada locations
-
Добрый день! Подскажите, где можно сделать sin в Ледуке?
-
Выдает такое. Получается ближайший в Эдмонтоне?
-
Получається що так
-
Привіт! Ми школа англійської мови English World Wide 🇬🇧🇺🇲 Запрошуємо вас на навчання, для дорослих та дітей, ціни 🔥 Запис в особисті повідомлення або + під постом ❤️ Ви отримаєте: ❤️індивідуальний підхід до кожного учня ❤️індивідуальний графік ❤️приємні ціни ❤️досвідчені та професійні викладачі ❤️зможете розуміти та сприймати мову на слух ❤️розберетесь з граматикою та будете застосовувати її в повсякденному житті ❤️вільно розмовляти
30 Jan 2023, 02:31
about 5 hours ago