Ukrainian Edmonton
-
Мій друже, ти ніколи не був у Британській Колумбії та Тороното, де точиться бандитська війна, люди там щодня б’ються, вбивають і стають машиною, я був до того, як Тороното, тому я переїхав сюди, там найбезпечніший Едмонтон
-
'Добро пожаловать в Зомбиленд". Все инструкции в этом фильме актуальны
-
Вообще-то, ИМХО, нечего в этом даунтауне ловить, тем более на общественном транспорте. Говорят, что зимой вообще прикольная движуха внутри остановок.
-
Всім Привіт. Шукаю вчительку англійської мови в Едмонтоні.
-
Привіт всім,чи може хтось поділитися контактами людей які роблять хімчистку салону автомобіля! Дякую!
-
Ну не знаю наскільки небезпечно а Едмонтоні. Недавно в автобусі мені одна з них сказала, що я її найкращий друг. Це радує))) А якщо серйозно, то краще обходити їх стороною.
-
Ахаха «Проверено». Геніально. Тепер 100% все надійно))
-
-
Запитайте у annaliukluan у інстаграм, вона буквально на минулому тижні групи набирала
-
-
Не знайдено такої особи.
-
Буквою помилилася, скинула скрін
-
Це не зовсім так.. Правило #1 : Ніколи і ніде не згадувати про «бійцівський клуб»
-
Щиро дякую
-
ну если проверенно...
-
😂😂😂
-
Офигеть, дайте две!!!
-
Візьміть 3, кума ше просе🙏🏻🙏🏻🙏🏻😭 (вибачаюся)
-
ПРОПОЗИЦІЯ ПРО РОБОТУ Привіт, я юрисдикція. У мене є робота. Мені цікаво, чи буде вам цікаво опублікувати інформацію про оренду нерухомості в Інтернеті за допомогою вашого облікового запису Facebook. Я плачу щотижня ($500) або через два-чотири дні ($250) через PayPal, Payoneer або прямо на ваш банківський рахунок. Ви публікуєте щонайменше 2-4 об’єкти нерухомості на день. Мені потрібен помічник, який буде мені допомагати здавати в оренду нерухомість онлайн два рази на день і отримувати 500 доларів щотижня, досвід не потрібен, просто надішліть мені поштову скриньку, щоб ми могли почати роботу, надішліть мені повідомлення зараз
-
я так розумію специфіка північної америки, замість пагонів, зірок і куполів на постсовкі.
30 Jan 2023, 02:31
Post 5881 of 17880
about 4 hours ago