Ukrainian Edmonton
-
Так, в лс!
-
Доброго ранку! Чи є контакти україномовного інструктора по водінню в Едмонтоні?
-
Так
-
Дивлячись скільки, я не спец
-
Бесплатный разговорный🇺🇲 онлайн Заговори в первый же день🔥 1. Авторская методика снятия языкового барьера 2. Живая разговорная практика каждый день 3. Занятия онлайн с гибким графиком. 4. Занимайся когда и где тебе удобно 5. Это действительно бесплатно (!) Количество мест ограничено. Регистрация и подробная информация: Пишите в личку
-
Добрий день. Якщо можна то і мені будь ласка надішліть контакти.
-
Хто знає інформацію якщо У мене сильно скривлена носова перегородка ( і дуже важко дихати носом) Чи є варіант що лікар дасть направлення на операцію ( і це буде відбуватись по бенефітах)
-
Дякую😊
-
Краще за вас самих це ніхто не дізнається конкретно по вашій ситуації) Краще піти до сімейного і поспілкуватися) і точно дізнаєтеся
-
👋Доброго вечора, онлайн-школа програмування SkillSpark запрошує діток 5-17 років на пробний безкоштовний урок✅👩💻 Наші напрямки: 🔹️Scratch 🔹️Minecraft 🔹️Roblox Уроки проходять на платформі з вчителем👨🏫 Пишіть, будь ласка, в приват)
-
Доброго дня, хто лікував зуби по бенефітах ( білих картках) чи платили ви щось, можливо район Mill Woods. Дякую.
-
Привіт, можу тебе записати , я працюю в стоматологічній лікарні , асистент стоматолога україномовна , покривається повністю чистка зубів , пломба , та огляд .Можете написати мені в приват.
-
Доброго дня,батько шукає для себе машину можливо тут є в групі люди які тим і займаються і зможуть допомогти,або хтось можливо може поділися контактом? Дякую!
-
Дуже дякую
-
ПРОПОЗИЦІЯ ПРО РОБОТУ Привіт, я юрисдикція. У мене є робота. Мені цікаво, чи буде вам цікаво опублікувати інформацію про оренду нерухомості в Інтернеті за допомогою вашого облікового запису Facebook. Я плачу щотижня ($500) або через два-чотири дні ($250) через PayPal, Payoneer або прямо на ваш банківський рахунок. Ви публікуєте щонайменше 2-4 об’єкти нерухомості на день. Мені потрібен помічник, який буде мені допомагати здавати в оренду нерухомість онлайн два рази на день і отримувати 500 доларів щотижня, досвід не потрібен, просто надішліть мені поштову скриньку, щоб ми могли почати роботу, надішліть мені повідомлення зараз
-
Привіт я робота, в мене є юрисдикція
-
Добрый вечер, мне надо резюме, кто может сделать?
-
👍👍👍👍👍👍👍
-
👍👍👍
-
Проводжу безкоштовні онлайн-уроки для дітей зі створення міні-сайтів, ігор, мультфільмів та програм з нуля. Дитина проведе час з користю, а також отримає посилання на курс з нейромереж і зможе зробити круті проекти 🙂 Кому відправити посилання, пишіть!
30 Jan 2023, 02:31
Post 5939 of 17850
about 9 hours ago