Ukrainian Edmonton
-
буває. ;)
-
Все одно не зрозуміла)
-
Ви і досі не зрозуміли... Ви самі кажете офіціанткою працювали за 15, то будете програмістом за 15 якщо знайдете де візьмуть хоча б за рік... Тільки перед цим це треба вивчитись.
-
Ну так я не розумію чого ви тоді смієтесь з мене що я теж не проти програмістом?
-
Це ще якщо з кодом) Якщо куашник, то можна взагалі вмерти від голоду за час поки шукаєш)
-
звісно ні, бо в Європі спеціалістам стільки не платять в пристойних компаніях, а в Канаді платять. 😂
-
Привіт, чи потрібна вам робота? Я наймаю, а зарплата становить 1400 доларів за два тижні. Щоб дізнатися більше, напишіть мені прямо.
-
За 15$?
-
Ну я ж кажу в мене друзі працюють програмістами і проблем нема. Вивчились в Україні.
-
Наразі на ресепшені в салоні краси
-
я і кажу що не за 15 в Європі, бо it ринок Канади м'яко кажучи дно. Тепер розумію чому багато інженерів-програмістів подались в електрики. 😆
-
Чтоб люди понимали
-
Ты скажи чем ты зарабатываешь
-
Саме так) в Торонто дуже складно було знайти роботу, в Едмонтоні набагато простіше з цим)
-
Тобто, в Торонто ви не могли знайти нічого кращого, ніж 15 Дол/год, а в Едмонтоні стали дуже затребувані роботодавцями?
-
А в чому проблема? Головне ж навички.
-
Це як хірург і водій шкільного автобусу
-
Я спочатку жила в торонто і потім переїхала до Едмонтону.
-
Ну ви звісно порівняли навчання на програміста та офіціантку
-
На офіціантку треба було теж вчитись і отримувати сертифікати з тестами
30 Jan 2023, 02:31
about 3 hours ago