Ukrainian Edmonton
-
Всім привіт. Підкажіть таке питання, за перший місяць в Канаді на орендованому звичайному 2бедрумному апартменті прийшов рахунок за електрику на 235 баксів, чи то така сума може бути, чи якась помилка? І як вияснити то все?
-
Епкор
-
Це коли ви погоджуєтеся, що з Вашоі картки знімають кошти щомісяця автоматично замість того, щоб платити вручну. Якщо Ви не set up Auto Pay, то в перший місяць із Вас додаткові $150 стягують як задаток, що Ви типу надійний customer. Коли контракт закінчується, то їх мають повернути.
-
Не зовсім ще рорумію, що то є, але думаю що ні, хоча можу помилятися.
-
Зрозумів, трохи мене заспокоїли. Дякую.
-
тільки світло
-
Зрозуміло, значить виходить тоді ми використали на 85 дол., а така сума то норм?
-
Шановні батьки та молодші програмісти!🎁 Мене звати Олена. Я організовую безкоштовний онлайн майстер-клас з компʼютерного дизайну,програмування, 3D моделювання для дітей 6 - 18 років.☺️ Буду вдячною, якщо ви долучите своїх дітей, так як це - чудова можливість для вашої дитини розвинути свою творчість, логічне мислення та навички в галузі дизайну та IT. Ціль - спрямувати час та енергію дітей в корисне хоббі а, не в перегляд Тік ток, ютуб, або ігри. Та показати, що це дуже цікаво та не так складно як здається☺️ Напрямки, як для менших дітей, так і старших(можна з досвідом): ✅Scratch 🐱, Roblox, Minecraft🎮 ✅3D моделювання(Blender), професійний відеомонтаж та вивчення фотошопу🎬🎨, ✅🐍 Python, C# Unity, WEB-розробка -(JS, HTML, CSS), 👾 Java На майстер-класі вивчаємо: Основи комп'ютерного дизайну та використання графічних програм; створення власних ігор, сайтів, ботів, додатків(в залежності від віку) та багато іншого❤️ ✍️Для запису ставте тут "+", або пишіть мені у приват. Кількість місць є обмеженою‼️ Запис діє до 10.03
-
Добрий день На 118 авеню біля Фрешко є украіномовні працівники