Ukrainian Ottawa
-
Здравствуйте.Мы покупали в церкви
-
Добрый день.Подскажите вкусный засол для сала,чтобы можно было потом в морозилку.
-
Доброго утра!можно ли гдето купить свечек церковных?
-
Дякую)
-
В китайском магазине фреш Грин вроде. Найду адрес могу кинуть
-
Anyone studying in Algonquin college Кожен, хто навчається в Algonquin college
-
Hello
-
Доброго дня. Маю питання до Шановних Іммігрантів. Хто виїхав до Канади по програмі Economic Mobility Pathways Pilot (EMPP) Напишіть в приват. Потрібна ваша консультація. Дякую за любу інформацію.
-
Вибачте а в якому банці краще зробити рахунок які документи для цього потрібні?
-
Дякую, а як повідомити владу що я маю банківський рахунок і вони можуть надати фінансову підтримку чи це відбувається автоматично?
-
Ми в сівс, поки що дуже задоволені, 2 роки безкоштовне обслуговування, 2 кредитки по 1500 кожна, відділень дуже багато. Якщо по рефералці регітися можна бонус 50 долл отримати, я зкину вам в приватні лінк
-
Коли в вас буде рахунок, в гуглі напишіть canada cuaet financial support, перший здається результат пошуку, канадський державний сайт, заповнюєте анкету, дні 4-5 і гроші на рахунку
-
Дякую
-
Добрый день. На днях был утерян ключ . Вероятнее всего в районе Barrhaven. Если кто то встретит , дайте знать пожалуйста.
-
Доброго дня, цікавить запитання, можливо хтось стикався… Знаходжуся в Німетчинні з параграфом, чи анулюють параграф, якщо відкрию канадську візу і якщо так то як швидко маю залишити Німеччину? Дякую
-
Можуть тільки не продовжити,і то не факт,закона ще не немає (як во Франції ,Італії) ми уїхали ,у мене не забирали нічого
-
Здравствуйте,если вы не откажитесь от внж и уедите в Канаду,то через 6 месяцев если вы не вернетесь в Германию, просто аннулируется внж,мне так объяснили в ландкрайсе (не важно куда едите в Канаду или другую страну)
-
Теж цікавить це питання
-
Друзі, вітаю. Потрапили у дуже неприємну ситуацію. Поїхали на вихідні з Торонто до Оттави, зараз мав бути зворотній автобус, але Flix Bus переніс його на годину раніше раніше без попередження. Завтра перший робочій день на новій роботі. Дві дуже шоковані жінки питають: раптом хтось їде сьогодні з Оттави до Торонто на машині і може взяти двох пасажирок. Оплатимо половину бензину.
-
Доброго вечора! Ми 1 червня летимо до Канади з родиною по програмі Cuaet. У мене, доньки й зятя є дозвіл на Work Permit. Онуці 3,5 роки. Що потрібно просити для дитини у візового офіцера? Можемо просити Study Permit? Підкажіть, будь ласка, які роздруковані документи чи папери слід мати з собою? Дякую!
30 Jan 2023, 02:32
Post 10739 of 27541
about 3 hours ago