Ukrainian Ottawa
-
Дякую!
-
1000 Byron Ave, Ottawa
-
Мій паспорт виготовили за місяць. Тепер чекаю поки приїде)
-
180 Дол, 3 місяці з дня подачі заяви. Але найбільший квест то записатися на прийом до консула. Бажаю успіху
-
Чула що можна замовити доставку паспорта DHL, дівчата, хто небудь користувався ?
-
🤷♀ заходила з різних девайсів після 8 вечора
-
Відкривають нові слоти
-
З паспортом тільки до консула треба записуватись. Але якщо довіреність то мені зроби юрист-українець тут завірив, і не треба було чекати чергу та записуватися до консула.
-
О 0.00 по Києву
-
Спіймали
-
Як???
-
Слот я спіймала дуже швидко, заплатила 173$ ,і ось вже місяць лежить готовий в Україні 🤷♀, сподіваюсь до кінця місяця отримаю.
-
Вночі?
-
Послухаю 👂
-
Вітаю, підкажіть, будь ласка, можливо хтось володіє такою інформацією: що буде якщо не отримувати ворк перміт по прильоту? Прилітаю на 6 тижнів на навчання по візі CUAET тип візи worker Але маю ось такий дозвіл на навчання.дякую
-
Здравствуйте! Оттава! Район Nepean! Algonquin college! Маникюр+выравнивание гелем +гель лак 45$ (однотон) Педикюр+гель лак 45$ 6138906593 Оля
-
#реклама Ваш бізнес потребує реклами на українському ринку в США та Канаді? Ми пропонуємо розмістити рекламу в наших соціальних мережах та на сайті www.ukrainian.us Працюємо також з великими компаніями по всіх містах. 📩 За детальною інформацію звертайтеся до нас в www.instagram.com/ukrottawa
-
Не отримаєте work permit не зможете вчитись. Навчання можливе лише за наявності study permit або для українців тимчасово - за наявності work permit. Якщо жодного з цих документів ви не отримаєте, то будете мати статус visitor, який значно обмежить вас у можливостях. Якщо не секрет, а що це за навчання на 6 тижнів?
-
Скорее всего Вас не выпустят из аэропорта без WP
-
Здравствуйте! Если кто-то знает хорошего физиотерапевта или массажиста,посоветуйте, пожалуйста! Дуже дякую!!!
30 Jan 2023, 02:32
Post 14755 of 27724
a day ago