Ukrainian Ottawa
-
Привіт! Чи хтось в серпні планує іхати на Ніагару і матиме 2 місця в машині? 🥹
-
Добрий день) у мене гостив брат, зараз він повертається додому. По прильоту йому не видавали візітор рекорд ( мій провтик) і ніякі дозволи відповідно. Чи може він через якийсь час повернутись і запросити візітор рекорд або ж дозвіл на навчання ? Чи краще нехай підпише форму і я йому тут подамся як опікун ? Брату 16, вік ні працювати ні вчитись в універі
-
Добрий день. Шукаю роботу в сфері прибирання. Буду вдячна за інформацію, в особисті повідомлення.
-
Огляд будинку в Бархевені, передмісті Оттави, за $3,200 на місяць від ріелтора Olga Richer (613)265-2354
-
Підкажіть будь ласка. Наразі знаходжусь ще в Словаччині, чекаю на вклейку візи. Хочу підготувати документи поки є час. Чи підійде переклад свідоцтв дитячого та ін. і диплому, з сертифікованого бюро перекладів у Словаччині, для подальшого оформлення ПР??
-
В цю суботу в Cafe Ukraine Ottawa буде жива зустріч на тему навчання для українців в Канаді. В Онтаріо зараз дійсно більшість вузів відмінили українцям доместік рейт. Але є декілька закладів, що пропонують місцеві ціни (в основному напрямок бізнесу і гостинності).
-
Щоб не банили
-
Киньте мені в особисті))
-
Маю) а тут можна публікувати лінки?🙈
-
Диплом треба через Wes чи wec ( забула) завіряти, а все інше можете перекладати. Але подивіться що вам треба, щоб багато не перекладати
-
А маєте лінк, будь ласка?)
-
"Від роботи коні дохнуть". Тому люба зміна обставин як наприклад робота/навчання це вже можна сказати відпочинок😅
-
Так і я так на навчання хочу 😂 нащо та робота, одні нерви роблять))
-
Треба тоді швидко зареєструватися але нікому не казати (я маю на увазі інших студентів іноземців в групі). Бо тільки заздрити будуть)
-
Написала)
-
Дякую🙂
-
Якщо ще когось зацікавить, можете знайти в пошуку фейсбуку на сторінці Soloway Global Education Вхід безкоштовний, але треба попередньо зареєструватись)
-
Привіт хтось займається пасажирськими перевезеннями? Чи має номер? Потрібно з Сан Жерону в Оттаву і назад
-
Доброго дня. Підкажіть ділерів в Оттаві, де можна подивитись б/у авто?
-
Доброго вечора друзі, вибачте за звернення. знайшлась би людтна яка змогла б поділитися продуктами,чи може фінансвоо зміг би хтось пвдтримати ,були б дуже вдячні з дітками 🙏
30 Jan 2023, 02:32
Post 14793 of 27631
about 9 hours ago