Ukrainian Ottawa
-
Эхей, талантливый человек! Ты ищешь возможность роста и дохода? Мы ищем тебя! Предлагаем тебе стать частью нашей динамичной команды с бесплатным обучением и доходом, который не оставит тебя равнодушным. Время приключений! Напиши мне, и я открою тебе дверь в новый мир. 🚪
-
Пользователей, чтобы вступить в группу, ваше имя и фамилия не должны содержать много эмодзи Действие: выгнан из группы с возможностью повторного вступления ❗️
-
Всім привіт! Може хтось знає, чи можуть українці з CUAET візою прилітати в Канаду після 31 березня 2024 року як туристи?
-
Наша доня Анна потребує негайної допомоги! У вересні нам оголосили страшний діагноз - спинальна м'язова атрофія І типу. Якщо не лікувати вона не доживе і до 2х років. ❗ТЕРМІНОВИЙ ЗБІР❗ Коштів на дороговартісне лікування. Для лікування потрібен 1 укол (Zolgensma) вартістю 2 млн. доларів Ін'єкція робиться один раз на все життя. Благаємо кожного ДОПОМОЖІТЬ ЗІБРАТИ КОШТИ на препарат, який ВИЛІКУЄ і дасть шанс на життя.🙏 Будь ласка, допоможіть фінансово,репостом,молитвою🙏 якщо ми об'єднаємось ми все зможемо 🕊️ Реквізити на допомогу: 💳5167619610231883 MorozMarina 🌍PayPal m82266449@gmail.com
-
Всім привіт, продаю ноутбук Acer. Повністю в робочому стані. Вартість 200дол. Можливо хтось буде зацікавлений, пишіть у приватні повідомлення)
-
Зараз на Рідо . Раджу не їхати в центр зараз
-
Так
-
Це вони з боку Parliament Hill йдуть на схід?
-
Зачем украинцам делать митинги в Канаде и как то проявлять активность? Разве Трюдо может остановить войну в Украине? Эти ребята просто показывают, что хотят чтобы Канада не поддерживала Израиль, а поддерживала Палестину в этой войне
-
Бачив відео, як вони накинулися на премʼєра Трюдо в кафе. Навіщо? Як Трюдо може змінити ситуацію в Газі?
-
Цікаво, які їх вимоги? Хіба місцева влада може зупинити Хамас чи Цахал?
-
У них тут большое комьюнити и свобода слова. Если бы была возможность запинать их дубинками в автозаки, то наверное Канада поддерживала бы росию и палестину
-
Взагалі різні ситуації. Ізраїль зараз діє на території Гази, тому маніфестації на підтримку мешканців Гази цілком логічні.
-
Я не знаю ходили ли в Оттаве, но по многим странам Европы ходили
-
Я не думаю, что те кто сейчас ходят по центру Оттавы - террористы.
-
Це якби росіяни тут мітингували, мов зупиніть Україну, щоб вона не захищалась.
-
Це вже ви від себе додумали.
-
Ну вот они хотят того же добиться
-
Эти "ребята" - любители террористов, следовательно, и сами - террористы
-
Я можу вам відповісти - бо Канада підтримує Україну на мільярди доларів, і це є частково результат активності наших співвітчизників.
30 Jan 2023, 02:32
Post 18225 of 27531
about 2 hours ago