Ukrainian Ottawa
-
До 31 березня, якщо навіть не по CUAET, можна отримати ворк перміт. Але 3000 і OHIP картку- ні
-
На ворк перміт можна податись тільки до 31 березня 2024?
-
Так
-
Да, главное заехать до 31 марта
-
Можливо хтось має, не потрібен телефон,недорого,я ним не збираюсь користуватись,потрібно щоб стояла укр сім,у ньому!!
-
Якщо ваш головний телефон підтримує, раджу додати до нього eSim, щоб одним телефоном одразу дві мережі використовувати. Зручніше, аніж два телефона тримати.
-
☝️Если нужна помощь с английским,жми на мою аватарку и там будет ссылка на бесплатную помощь)Учитесь в удовольствие)
-
Провожу для детей бесплатные пр. уроки для детей по созданию мини-сайтов, игр, мультфильмов и программ с нуля👩🏼💻 Отличный способ провести время с пользой и развить математические способности, логику, внимание и критическое мышление, что положительно повлияет на деятельность☝🏻 Также после записи вы сможете получите два бесплатных практических курса по нейросетям и основам программирования☝🏻 Пишите в лс, кому отправить ссылочки🙂
-
🙏Друг мого сина, 21-річний фастівчанин, який захищає Україну, Ілля Левицький під час виконання бойового завдання на Донеччині, отримав поранення та втратив одну ногу. Друга нога потребує складного лікування та відновлення. Зараз захисника переводять до шпиталю у столиці. Попереду - тривале лікування та реабілітація. Ми маємо підтримати нашого земляка та допомогти йому повернутись до повноцінного життя! 💳Номер картки 4724722027146287
-
Просто інвестуйте 12 доларів, ви відразу отримаєте 30-100 доларів, просто проводьте 2-3 години на день вдома! 📢Зацікавлені, будь ласка, повідомте мені📩 👉Перші 12 USDT на депозит 👉Бонус 5,18 USDT 👉Мінімальна сума виведення 10,3 USDT зв'яжіться зі мною
-
В айфоні як це зробити?дякую!
-
Дякую спробую
-
Доброго ранку спільнота, хто бронював в Канаді путівку на відпочинок, як ви оплачували?у нас просять данні кредитки і CV код, якось лячно)це в нормі тут чи треба оплачувати тільки на рахунок і не давати данні?Дякую
-
Я на роботі постійно беру дані карток клієнтів, то ж я б на вашому місці не хвилювався
-
В Америці взагалі прийнято, що наприклад офіціант бере карту і кудись з нею іде для оплати, повертає власнику через декілька хвилин. Він може все що завгодно там з нею робити.
-
Так, я коли в штатах був по work and travel і працював офіціантом так само і робив)
-
Дякую)
-
Привіт, а яким маршрутом краще їхати на автівці з Оттави до Торонто? Карти показують 2 основних маршрути, напряму та через Кінгстон, там є і платні ділянки. Скільки коштують платні дороги і як там сплачувати? Дякую.
-
Доброго дня , чи звертався хтось в лікарню з ментальними проблемами. Якщо так , то підскажіть будь ласка адрес , тому що без сімейного лікаря мені здається це складним walk in clinic в які я звертався нічим не допомогли
-
Я общалась уже с многими на эту тему, это нормально для Канады и Америки, а вот для Украины нет
30 Jan 2023, 02:32
Post 18336 of 27754
about 13 hours ago