Ukrainian Ottawa
-
на даний момент ніхто не знає
-
зверніться до іміграційного консультанта. Гуманітарна программа - це от це
-
Что будет с человеком дальше по окончании WP в таком случае?
-
в мене для вас погані новини 😅 ви тут проробили рік у волмарті і лише зараз зайнялися питанням PR?
-
Гуманитарная программа это беженство? Я думал CUAET и есть беженство и должны давать PR по идее
-
Я же и говорю, я то его (pr) и поличил раньше, уже и гражданство есть. Просто человеку хотел помочь. Не думал что так сложно для людей с простыми поофессиями и слабым английским.
-
реальність така, що багато українців приїхало в Онтаріо (я), де найважчі програми для еміграції і переїжджають в інші провінції де отримати PR легше (я)
-
ну ви і зараз якщо підходите під вимоги FSW можете отримати PR.
-
ну так і зараз ця программа працює
-
Ок. Спасибо. Тяжко однако как-то нынче. В мое время приехал себе по FSW и сразу PR давали
-
біженство - це от тут
-
канадські коледжі разом з непродуманою міграційною політикою в останні роки підвищили бали по Express Entry десь стабільно за 500+. То тепер треба і англійську знати і молодим бути і канадську освіту мати і працювати на кваліфікованих роботах, а бажано ще й канадських родичів мати... або переїжджати в непопулярні міста, або міняти професії.
-
Спасибо.
-
так, в Онтаріо дуже важко
-
ну її в будь якому випадку повинні відновити, бо її лише тимчасово призупинили наскільки я знаю
-
Так, але ж один вже є. Якби програму відновили, було б на що сподіватися...
-
Вам треба пройти тест YMCA, там визначать ваш рівень і тоді направлять на курс
-
Підкажіть, будь ласка, як записатися на ці курси? Як їх знайти?
-
Добре, дякую
-
Підкажіть, куди звернутися до лікаря на консультацію після накладення швів (вже 10 днів пройшло, але зараз припухло і почервоніло), сімейного немає. Walk in дивлюсь - багато де зазначено, що не приймають для швів, але на зрозуміло, чи можуть проконсультувати та надати допомогу? Чи куди звернутися?
30 Jan 2023, 02:32
Post 24038 of 27585
about 5 hours ago